Elmex Erosie Protection Tandpasta 75 mL

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Elmex Erosie Protection Tandpasta 75 mL

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
Elmex Erosie Protection Tandpasta zorgt voor het onderhouden van de glazuurlaag. Laat het glazuur niet afbreken en verzorg uw tanden optimaal.
  Als u dit product koopt dan krijgt u 2 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Elmex Erosie Protection Tandpasta 75 mL

De Elmex Erosie Protection tandpasta versterkt het glazuur en maakt de tanden beter bestand tegen erosieve zuuraanvallen. Daarnaast schermt de tandpasta tegen verlies van kwetspaar glazuur door tandenpoetsen. De tandpasta geeft de optimale verzorging voor zachte of beschadigde tanden.

De Erosie Protection tandpasta van Elmex is de nieuwste tandpasta in de lijn. Het beschermt het tandglazuur, dat kan worden aangetast door zuuraanvallen door dranken, voedingsmiddelen of de maag. Ook tandenpoetsen direct na eten of drinken kan het tandglazuur aantasten.

Het afbreken van tandglazuur is een steeds meer voorkomend probleem. Het tandglazuur kan beschadigd raken door het eten van fruit, saladedressings op basis van azijn en zuur snoep bijvoorbeeld. In dagelijkse voeding zitten vaak stoffen die het tandglazuur aantasten. De tanden worden lichter, verkleuren sneller of worden gevoeliger door het afbreken van tandglazuur. Wanneer u met Elmex Erosie Protection poetst wordt de kans op verzachten en afbreken van glazuur aanzienlijk verminderd.

De tandpasta bevat de unieke ChitoActive Technologie, wat ervoor zorgt dat het effectieve bescherming biedt tegen tanderosie. 

Inhoud: 75 mL

Artikelnummer 8716800456894
Merk Elmex
Verzendkosten € 5,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info