Wilkinson Hydro 5 Jaardeal - 1 Houder + 54 Mesjes + 3 Scheergel

gratis verzending

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
Een jaar lang voordelig scheren? Wie wil dat nou niet!
  Als u dit product koopt dan krijgt u 139 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Wilkinson Hydro 5 Jaardeal - 1 Houder + 54 Mesjes + 3 Scheergel

Een jaar lang voordelig scheren? Wie wil dat nou niet! Dat kan met dit voordelige jaarpack, zodat u voor het komende jaar alles bij de hand heeft.

Uw ontvangt:

Wilkinson Scheermesjes Houder Hydro 5 Sense Hydrate - 2 mesjes
Wilkinson Hydro 5 - 52 Scheermesjes 52 mesjes
Nivea for Men Scheergel Sensitive - 200ml x3

Wilkinson Hydro 5 - 52 Scheermesjes

Wilkinson Sword Hydro 5 is een volledig vernieuwd scheermes. Het scheersysteem, de behuizing van de mesjes, het hydraterend gel reservoir, de flip-trimmer en de handgreep: samendragen ze zorg voor je huid tijdens het scheren. De door water geactiveerde gel heeft een hydraterend effect op je huid enkel tijdens het scheren. De beschermende Skin Guards maken het huidoppervlak zachter. De huid komt niet langer tussen de mesjes te zitten met daardoor minder kans op irritatie. Open het gelreservoir eenvoudig met je duim en gebruik de top van het scheermes om moeilijk bereikbare plaatsen, zoals onder de neus, te scheren en bij te werken.

Wilkinson Scheermesjes Houder Hydro 5 Sense Hydrate - 2 mesjes

De Wilkinson Hydro 5 Sense is echt iets unieks, het is het ’s werelds eerste scheersysteem dat echt te personaliseren is! One size fits all voldoet niet meer, wat mannen willen, is een scheersysteem dat echt voor hén gemaakt is. Omdat geen gezicht en scheerritueel identiek is, bedachten de technici van Wilkinson Sword een scheersysteem dat zichzelf aan de contouren en bewegingen van elke afzonderlijke gebruiker aanpast. In het handvat zit een mechanisme dat reageert op verschillende drukniveaus tijdens een scheerbeurt, en daar reageren de mesjes dan ook weer op. Als de druk afneemt, verandert het scheersysteem weer terug naar de originele staat.

Nivea for Men Scheergel Sensitive - 200ml x3

Wilt u een extra gladde scheerbeurt? Gebruik dan de Nivea Men Sensitive. De scheergel is gemaakt voor een snel geïrriteerde en gevoelige huid. Uw huid wordt verzacht tijdens het scheren en beschermt uw huid tegen snijwondjes en irritaties.

Inhoud: Wilkinson Scheermesjes Hydro 5 + Wilkinson Scheermesjes Houder + Nivea for Men Scheergel Sensitive x3 - Jaarpack

Artikelnummer 4027800102204-4005808222919-4027800037636-bundel
Merk Wilkinson
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info