Login of maak een account om punten te verdienen.
 • Gratis bezorging bij €50 of meer

 • ssl beveiliging

 • Al meer dan 100.000 klanten

  Easy Home Test - Cholesterol

  Meer afbeeldingen

  Easy Home Test - Cholesterol

  Beschikbaarheid: In voorraad

  You could receive 5 Punten for writing a review and/or rating this product.

  Met de Easy Home Test Cholesterol meet u zelf het totale cholesterolgehalte in uw bloed. Al na 12 minuten is de hoogte van het cholesterol in uw bloed af te lezen en weet u of u met uw cholesterolgehalte al dan niet (nog) in de gevarenzone zit.

  Je ontvangt 16 Punten voor het aanschaffen van dit product
  € 16,49
  OF
  Beschrijving

  Details

  Easy Home Test - Cholesterol 

  Een verhoogd (slecht) cholesterol kan mogelijk leiden tot hart- en vaatproblemen. Weet u of uw cholesterolgehalte in de gevarenzone zit?

  Met de Easy Home Test Cholesterol meet u zelf het totale cholesterolgehalte in uw bloed. Al na 12 minuten is de hoogte van het cholesterol in uw bloed af te lezen en weet u of u met uw cholesterolgehalte al dan niet (nog) in de gevarenzone zit.

   

  Hoe werkt het?

  Door middel van een eenvoudige vingerprik wordt er bloed afgenomen. Deze wordt aangebracht op de testcassette, en hiermee wordt de test geactiveerd. Na 12 minuten is de uitslag af te lezen van de cassette. 

  Tip: Lees de bijsluiter helemaal goed door voordat de test uitgevoerd gaat worden. 1 test voor éénmalig gebruik.

   

  Als een verhoogd cholesterol het resultaat is van de test, dan is het raadzaam om uw risicofactor te bepalen. Dat kunt u doen met de Easy Home Test Cholesterol Plus. Deze test meet de verhouding tussen LDL (het ‘slechte’ cholesterol) en HDL (het ‘goede’ cholesterol). Als de verhouding tussen deze twee soorten cholesterol goed is, dan is er eigenlijk geen sprake van een verhoogde kans op hart- en vaatziekten door cholesterol. Er is dan voldoende HDL in het lichaam aanwezig om de LDL af te kun

   

  Wat is cholesterol?

  Cholesterol is een vetachtige stof die vooral door de lever zelf wordt aangemaakt, maar ook door het lichaam wordt opgenomen uit het voedsel. Cholesterol wordt omgeven door een laagje eiwit en vervoerd door het bloed. Het lichaam heeft cholesterol nodig voor de opbouw van bepaalde lichaamscellen, hormonen en voor de spijsvertering.

  Hoewel Cholesterol vaak een negatieve klank heeft, is er ook goed cholesterol, het zogenaamde HDL-cholesterol, dit verwijdert het te veel cholesterol uit het bloed en de vaatwanden. Slecht is het LDL-cholesterol, dat zich kan ophopen aan de binnenkant van de bloedvaten. Een verhoogd (slecht) cholesterol kan mogelijk leiden tot hart- en vaatproblemen.

  Een verhoogd cholesterolgehalte kan veroorzaakt worden door slechte eetgewoontes, alcoholgebruik en roken, overgewicht, maar ook suikerziekte (diabetes mellitus) of erfelijke aanleg (familiaire hypercholesterolemie).

   

  Inhoud: 

  1 Aluminium zakje met een testplaatje "IMP  cholesterol test"

  1 Steriele lancet voor de vingerprik

  1 Pleister

  1 Resultatentabel "IMP cholesterol test"

  1 Bijsluiter Klik hier om de bijsluiter te downloaden

  Extra informatie

  Extra informatie

  Merk Easy Home
  Voorraad Op voorraad
  Levertijd Op werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden.
  Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
  Brievenbuspost Nee
  Gebruiksaanwijziging Nee
  Retour informatie Klik hier voor meer informatie
  Mag het Retour? Ja indien ongeopend
  Beoordelen
  Vertel ons wat je van dit product vindt