Login of maak een account om punten te verdienen.
 • Gratis bezorging bij €50 of meer

 • ssl beveiliging

 • Al meer dan 100.000 klanten

  De Nieuwe Ham Colloïdaal Zilver Totaal

  Meer afbeeldingen

  De Nieuwe Ham Colloïdaal Zilver Totaal

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

  You could receive 5 Punten for writing a review and/or rating this product.
  Bestel uw De Nieuwe Ham Colloïdaal Zilver Totaal bij Voordeeldrogisterij voor € 15,75

  Subscribe for a product alert

  Fill in your email address and receive a one time email alert when the product is available

  Je ontvangt 17 Punten voor het aanschaffen van dit product
  Beschrijving

  Details

  De Nieuwe Ham Colloïdaal Zilver Totaal

  Algemeen

  De Nieuwe Ham Colloidaal Zilver is een smaakloze, geurloze, niet toxische, pure, natuurlijke substantie van puur water met submicroscopische clusters van zilveren deeltjes, geladen met een micro lading. De grootte van de moleculen verschilt van 0.01 tot ongeveer 0.001 micron in diameter. De deeltjes zinken niet maar zweven vanwege de electrische lading. Zilver en alle andere mineralen worden verkregen in ons eten en drinken. Colloidaal Zilver komt in kleine hoeveelheden voor in natuurlijk bronwater.

  Hoe werkt het?

  In het begin van de 20e eeuw maakte de medici een keuze naar de antibacteriale oplossing genaamd Colloïdaal Zilver. Het bewees zichzelf als een effectief tegen infectieorganismen en erg veilig in het gebruik, zonder de negatieve neveneffecten die samen gaan met medicijnen. Maar jammer genoeg werd het maar kort gebruikt. 

  Dosering

  Volwassenen:
  Drink 6-8 glazen gezuiverd water per dag om het lichaam te doorspoelen terwijl u Colloidaal Zilver inneemt. Neem 3 theelepels in voor elke maaltijd. Houd het onder de tong voor 2-3 minuten voor het doorslikken.

  Kinderen:
  Dosering is ½-1 theelepel 3 maal per dag op een lege maag. Houd onder de tong 2-3 minuten. Drink 3-4 glazen water per dag.

  Waarschuwingen

  Na de eerste paar keer innemen van Colloidaal Zilver kan u een korte ontgifting ervaren wat zich uit in een vermoeid gevoel, milde hoofdpijnen of milde diarree. Als deze symptomen voorkomen bij u is dit een goed en positief teken dat de Colloidaal Zilver WERKT! Dode ziekteverwekkers hebben zich dan opgehoopt en moeten verwijderd worden. Het is dan ook belangrijk dat u uw lichaam ondersteunt in deze functie door grote hoeveelheden gezuiverd water te drinken. Als u ongemak ervaart, verlaagt u de dosering Colloidaal Zilver tijdelijk en dan verhoogt u het geleidelijk terwijl de symptomen langzaam minder worden. Pas de dosering aan aan de behoeften van uw lichaam.

  Extra informatie

  Extra informatie

  Merk De Nieuwe Ham
  Voorraad Op voorraad
  Levertijd 1-2 werkdagen
  Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
  Brievenbuspost Nee
  Gebruiksaanwijziging Ja
  Retour informatie Klik hier voor meer informatie
  Mag het Retour? Ja indien ongeopend
  Beoordelen
  Vertel ons wat je van dit product vindt