Denim Black Aftershave Lotion 100 mL

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Denim Black Aftershave Lotion 100 mL

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
  Als u dit product koopt dan krijgt u 3 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Denim Black Aftershave Lotion 100 mL

De Black aftershave van Denim heeft een mystieke geur en een verzorgende werking voor de huid na het scheren. De aftershave verzorgt wondjes en de pas geschoren huid zodat die weer soepel aanvoelt. Een verzorging met misterieuze geur, voor de man die nooit ergens om hoeft te vragen.

Denim Black aftershavelotion, Een mannelijke geur met een sterke persoonlijkheid, ontworpen voor de moderne, elegante en zelfverzekerde man. Een verfijnde en originele aftershave, gekenmerkt door een voortreffelijk citrus-akkoord, voor frisse en aromatische toptonen, een mannelijk, bloemig hart versterkt door kostbare houtsoorten, en een sensuele alchemie van amber en Musk-basistonen, ontworpen om langdurig op je huid te blijven.

Na elke scheerbeurt voel je het onmiskenbare, unieke en frisse gevoel van denim op je huid. Denim Black is gemaakt voor de stoutmoedige en de zelfverzekerde man. Het onmiskenbaar intense en houtachtige akkoord van Patchouli, Sandalwood & Cedar staan voor mannelijkheid, terwijl Amber, Labdanum en Oakmoss de compositie in balans brengen met warme, sensuele tonen. Ideaal voor elke huidtype, Denim Black draagt zorg voor je pas geschoren huid. De unieke formule garandeert totale ontsmetting van de huid, verzorgt en voorkomt wondjes terwijl het voor een langdurige revitaliserende geur garant staat. In tegenstelling tot de meeste aftershaves, hydrateert de Denim Black formule uw gevoelige huidoppervlak.

Dermatologische tests tonen aan dat Denim Black de concurrentie ver achter zich laat op alle vlakken. Vooral op het vlak van hydratatie en niet-toxische compositie tests. Bij Denim wordt er veel waarde gehecht aan de kwaliteit van de ingrediënten en worden er rigoureuze tests uitgevoerd bij het productieproces. Het resultaat spreekt voor zichzelf: een aftershavelotion wereldwijd gekend om zijn karakteristieke en langdurende geur, door mannen over de hele wereld gebruikt sinds de jaren 1960.

Denim Black heeft een plekje in de badkamer van mannen van de Verenigde Staten van Amerika tot Australië. Een regelrechte klassieker, die andere aftershaves in hun hemd zet, met een intense en sensuele geur, de hele dag lang, verkrijgbaar aan een fractie van de prijs van de meeste commerciële aftershaves. Denim Black moet zeker niet onderdoen voor de concurrentie, integendeel, andere aftershaves hebben moeite om Denim Black bij te benen.

Denim Black is een klinkende naam en zal dit blijven, het is een tijdloze topper, generatie na generatie verkozen door mannen, die zelfzekerheid en mannelijkheid willen uitstralen. Naast de typische Denim-geur, brengt Denim Black een warm vleugje vol sensualiteit en karakter, een garantie voor succes! Na elke scheerbeurt, het onmiskenbare, unieke en frisse gevoel van denim op je huid. Denim, voor de man die het niet hoeft te proberen ... althans niet te hard.

Inhoud: 100 mL

Artikelnummer 8008970004327
Merk Denim
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info