Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Deluxa Aluminium Beveiligde Pasjeshouder - Anti Skim Rood

60% sale
Productomschrijving
Deluxa Aluminium Beveiligde Pasjeshouder - Anti Skim Rood De Deluxa Aluminium Beveiligde Pasjeshouder - Anti Skim Rood zorgt ervoor dat je je pasjes altijd handig en veilig hebt opgeborgen. Een compact formaat die in je zak en handtas past. De waterdichte, lichtgewicht harde alminum behuizing voorkomt dat de RFID-chips die in je creditcards en bankpassen zijn ingebouwd elektronisch door dieven kunnen worden gescand.  Wat is Skimmen?&nbs...

Deluxa Aluminium Beveiligde Pasjeshouder - Anti Skim Rood

De Deluxa Aluminium Beveiligde Pasjeshouder - Anti Skim Rood zorgt ervoor dat je je pasjes altijd handig en veilig hebt opgeborgen. Een compact formaat die in je zak en handtas past. De waterdichte, lichtgewicht harde alminum behuizing voorkomt dat de RFID-chips die in je creditcards en bankpassen zijn ingebouwd elektronisch door dieven kunnen worden gescand. 

Wat is Skimmen? 
Tegenwoordig krijgt iedereen automatisch bij vernieuwing van een bankpas een ingebouwde RFID chip. Ideaal om contactloos te betalen maar ook zeer fraude gevoelig. Daarom is deze pasjes houder ideeal, hij is namelijk beschermd tegen SKIM. 

Waarom de Deluxa Aluminium Beveiligde Pasjeshouder - Anti Skim Rood?
✔ Verkrijgbaar in verschillende kleuren 
✔ RFID Bescherming
✔ Onverwoestbaar
✔ 7 Opslagplekken
✔ Compact formaat
✔ Lichtgewicht
✔ Waterdicht
✔ Anti Skim

Inhoud: 
1 stuk Deluxa Aluminium Beveiligde Pasjeshouder - Anti Skim Rood

 

Reviews

4.7 / 5Based on 3 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Henk op 11 Februari 2022
    Voldoende ruimte voor mijn pasjes. Product op een donderdag besteld en zou de volgende dag met de brievenpost komen. Maar helaas, Postnl werkte niet mee. Kwam pas de dinsdag erna. Voordeeldrogisterij treft geen blaam. Verder...
    Voldoende ruimte voor mijn pasjes. Product op een donderdag besteld en zou de volgende dag met de brievenpost komen. Maar helaas, Postnl werkte niet mee. Kwam pas de dinsdag erna. Voordeeldrogisterij treft geen blaam. Verder niets op aan te merken.
  • 5 / 5
    Gepost door: Bert op 18 December 2019
    Goede bescherming voor pasjes. Er kunnen veel meer pasjes in dan de vakjes aangeven. Prijs kwaliteit is goed en je bankpas is nu beschermd.
  • 4 / 5
    Gepost door: Caroline op 1 April 2018
    Tevreden. Ben zeer te vreden en heb er niets op aan te merken.
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking