DeLonghi Waterfilter - Type C002

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van DeLonghi Waterfilter - Type C002

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
Ben jij niet weg te slaan bij je koffiezetapparaat? Dan is de kans groot dat je koffiezetter er achteruit op gaat. DeLonghi Waterfilters helpt je om dit tegen te gaan.
  Als u dit product koopt dan krijgt u 8 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

DeLonghi Waterfilter - Type C002 

Het gevoel van jouw eerste koffie van de dag. Dat moment wil je altijd hebben. Ben jij niet weg te slaan bij je koffiezetapparaat? Dan is de kans groot dat je apparaat er achteruit op gaat. Om dit tegen te gaan, is het gebruik van ontkalkers en waterfilters handig.

Waar ontkalkers de smaak van de koffie verbeteren, zorgt de waterfilter van de DeLonghi DLS-C002 ervoor dat de levensduur van jouw koffiezetapparaat langer word. De filter zorgt er dus voornamelijk voor dat water gefilterd wordt. Hierdoor vermindert kalkaanslag en zeeft de filter stoffen als chloor zoveel mogelijk uit het waterreservoir. 

Het gebruik van de DeLonghi DLS-C002 kan door waterhardheid per huishouden verschillen. Vooral in Noord-Holland ligt de waterhardheid wat hoger dan in de rest van het land, vandaar dat het raadzaam is de waterfilter daar eens in de 2 maanden te gebruiken. Hierdoor zal kalkaanslag verminderen en leidingen in je koffiezetapparaat niet verstopt raken

Inhoud: DeLonghi Waterfilter - Type C002 

Artikelnummer 8004399327252
Merk Delonghi
Verzendkosten € 5,95 (gratis vanaf €60)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info