Terug

Schoonmaakmiddel Sieraden (4)

Filters

Schoonmaakmiddel Sieraden

Bij Voordeeldrogisterij hebben wij een ruim assortiment in schoonmaakmiddelen voor sieraden en bestek zoals: Goud, Zilver, Edelstenen, parels. Door het dragen van sieraden kunnen het oppervlak en de edelstenen van het sieraad ook doffer worden. Ook is het mogelijk dat een sieraad blijft haken achter kleding, waardoor zettingen kunnen ombuigen wat kan resulteren in het verliezen van uw edelstenen.

Goud reiniging

Tussen de professionele reiniging van je sieraden door, kun je zelf de glans van je gouden sieraden behouden door gebruik te maken van een schoonmaakmiddel speciaal voor goud. Vermijd het contact met bleek en ook andere huishoudelijke schoonmaakmiddelen, dit kan resulteren in verkleuring van uw goud.

Hagerty Gold Clean

Tussen de professionele reiniging van je sieraden door, kun je zelf de glans van je gouden sieraden behouden door gebruik te maken van deze schoonmaakmiddel speciaal voor goud. Hagerty Gold Clean is een veelzijdig reinigingsbad voor een goede reiniging van gouden sieraden. Hagerty Gold Clean is enkel geschikt voor geel-, roze- en witgouden sieraden en ook sieraden van platina en doublé. Dit reinigingsbad herstelt de glans en schittering in maar 2 minuten.

Gebruik Hagerty Gold Clean:

Gebruik een zeefje om de sieraden onder te dompelen. Direct afspoelen en drogen met een zachte doek. Daarna opwrijven met de meegeleverde microvezelsdoek voor een langdurige, aanslagwerende bescherming.

Hagerty Silver Clean

Hagerty Silver Clean is een eenvoudig dompelbad voor een snelle reiniging van alle zilveren sieraden. Hagerty Silver Clean is alleen bestemd voor zilveren of verzilverde producten. Niet geschikt voor kunstmatig geoxideerd zilver, parels, koraal of turkoois.

Gebruik Hagerty Silver Clean:

Gebruik een zeefje om de sieraden onder te dompelen. Direct afspoelen en drogen met een zachte doek. Daarna opwrijven met een Hagerty zilverdoek is aan te bevelen voor een langdurige, aanslagwerende bescherming voor uw zilverwerk.

Hagerty Fine Stones Cloth Poetsdoek

Hagerty Fine Stones Cloth is een poetsdoek voor dagelijkse reiniging en het herstellen van de glans van je sieraden met parels, smaragden, opalen, koralen, turkoois en andere edelstenen. De reiniging werkt zeer snel, is efficiënt en beschadigd de sieraden ook niet.

Gebruik

Poets zacht maar wel grondig de sieraden om een perfecte glans te krijgen. U kunt het doek niet wassen, vervang zodra de doek zwart is.

Hagerty Dompelbad Zilveren sieraden

Reinigt en verzorgt bestek van zilver en verzilverd metaal. Geschikt voor het onderhouden en herstellen van de glans van geoxideerd zilverwerk zonder dit te beschadigen.

De lotion maakt het bestek weer stralend.

Silver Bath for Personal Use doet vorken, lepels, messen en ander dof geworden tafelzilver of verzilverd metaal weer mooi glanzen. Voor een grondig onderhoud van zwart geworden zilver. Het bad beschermt gedurende meerdere weken tegen oxidatie en verwijdert al het vuil van het zilverwerk.

Een snelle, efficiënte verzorging die het bestek ook niet beschadigt.

Het dompelbad bezit een mandje waarin het zilverwerk geplaatst kan worden voor een eenvoudige reinigingsbeurt. Bevochtigingsmiddelen dringen in het vuil en staan garant voor een efficiënt onderhoud. Door de uitzonderlijke oplosbaarheid van de formule is snel afspoelen mogelijk. Het dompelbad heeft een vrijwel onmiddellijke werking en veroorzaakt geen krasjes of afdrukken op het kostbare metaal. Het zilverwerk wordt weer schoon en glanzend.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh