Clearblue Digitale Ovulatietest met dubbele hormoonindicator 10 stuks

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Clearblue Digitale Ovulatietest met dubbele hormoonindicator 10 stuks

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
Clearblue Digitale Ovulatietest met dubbele hormoonindicator 10 stuks
  Als u dit product koopt dan krijgt u 32 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Clearblue Digitale Ovulatietest (10 st)

In een onderzoek bij 87 vrouwen werden in 80% van de cycli vier of meer vruchtbare dagen bepaald bij gebruik van eigenlijke cycluslengten. Niet bedoeld voor gebruik als voorbehoedsmiddel en niet geschikt als u recent zwanger bent geweest, de menopauze hebt bereikt, het polycysteusovariumsyndroom hebt of bepaalde vruchtbaarheidsmedicatie gebruikt. Lees de bijgesloten folder goed door. Voor thuisgebruik. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur. Gebruik de teststaafjes niet opnieuw.

Detecteer twee hormonen

Clearblue detecteert oestrogeen en luteiniserend hormoon (LH) in urine. Een toename van LH doet zich vlak voor de ovulatie voor en toont aan dat u zich in UW meest vruchtbare moment bevindt (piekvruchtbaarheid). Een toename van oestrogeen doet zich enkele dagen eerder voor en toont Hoge vruchtbaarheid aan. Vrij op dagen van Hoge vruchtbaarheid en Piekvruchtbaarheid om uw kans om zwanger te worden op natuurlijke manier te maximaliseren.

Uniek en effectief

Deze test is de ENIGE ovulatietest die doorgaans vier vruchtbare dagen bepaalt... dat is twee meer dan elke andere ovulatietest. Het gebruik van deze test om UW meest vruchtbare dagen te bepalen kan u helpen sneller zwanger te worden dan als u geen methode gebruikt.

Duidelijk en eenvoudig

Plaats het teststaafje in de houder en houd de absorberende teststrip vervolgens 3 seconden lang omlaag in uw urinestraal. Binnen 5 minuten worden onmiskenbaar duidelijke digitale resultaten weergegeven.

Nauwkeurig

Meer dan 99% nauwkeurig in het detecteren van de LH-toename. Hormonen zijn een meer nauwkeurige voorspeller van ovulatie dan de basale lichaamstemperatuur die pas na de ovulatie stijgt.

Inhoud: 10 Ovulatietesten

Artikelnummer 4015600774905
Merk Clearblue
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info