Login of maak een account om punten te verdienen.

Gratis bezorging bij €50 of meer

ssl beveiliging

al meer dan 100.000 klanten

Clearblue Digitale Ovulatietest met dubbele hormoonindicator 10 stuks

Meer afbeeldingen

Clearblue Digitale Ovulatietest met dubbele hormoonindicator 10 stuks

Beschikbaarheid: In voorraad

You could receive 5 Punten for writing a review and/or rating this product.
Clearblue Digitale Ovulatietest met dubbele hormoonindicator 10 stuks
Je ontvangt 30 Punten voor het aanschaffen van dit product
€ 30,95
OF
Beschrijving

Details

Clearblue Digitale Ovulatietest (10 st)

In een onderzoek bij 87 vrouwen werden in 80% van de cycli vier of meer vruchtbare dagen bepaald bij gebruik van eigenlijke cycluslengten. Niet bedoeld voor gebruik als voorbehoedsmiddel en niet geschikt als u recent zwanger bent geweest, de menopauze hebt bereikt, het polycysteusovariumsyndroom hebt of bepaalde vruchtbaarheidsmedicatie gebruikt. Lees de bijgesloten folder goed door. Voor thuisgebruik. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur. Gebruik de teststaafjes niet opnieuw.

Detecteer twee hormonen

Clearblue detecteert oestrogeen en luteiniserend hormoon (LH) in urine. Een toename van LH doet zich vlak voor de ovulatie voor en toont aan dat u zich in UW meest vruchtbare moment bevindt (piekvruchtbaarheid). Een toename van oestrogeen doet zich enkele dagen eerder voor en toont Hoge vruchtbaarheid aan. Vrij op dagen van Hoge vruchtbaarheid en Piekvruchtbaarheid om uw kans om zwanger te worden op natuurlijke manier te maximaliseren.

Uniek en effectief

Deze test is de ENIGE ovulatietest die doorgaans vier vruchtbare dagen bepaalt... dat is twee meer dan elke andere ovulatietest. Het gebruik van deze test om UW meest vruchtbare dagen te bepalen kan u helpen sneller zwanger te worden dan als u geen methode gebruikt.

Duidelijk en eenvoudig

Plaats het teststaafje in de houder en houd de absorberende teststrip vervolgens 3 seconden lang omlaag in uw urinestraal. Binnen 5 minuten worden onmiskenbaar duidelijke digitale resultaten weergegeven.

Nauwkeurig

Meer dan 99% nauwkeurig in het detecteren van de LH-toename. Hormonen zijn een meer nauwkeurige voorspeller van ovulatie dan de basale lichaamstemperatuur die pas na de ovulatie stijgt.

Inhoud: 10 Ovulatietesten

Extra informatie

Extra informatie

Merk Clearblue
Voorraad Op voorraad
Levertijd 1-2 werkdagen
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend
Beoordelen
Vertel ons wat je van dit product vindt