Clearblue Balance Activ Vaginale Gel - 7x5ml

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Clearblue Balance Activ Vaginale Gel - 7x5ml

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?

De Clearblue Balance Activ Vaginale Gel - 7x5ml is speciaal voor het snel en efficiënt voorkomen van een vervelende vaginale geur, ongewone afscheiding of ongemak. Balance activ vaginal gel is heel eenvoudig te gebruiken door de hygiënische tubes! 

  Als u dit product koopt dan krijgt u 12 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Clearblue Balance Activ Vaginale Gel - 7x5ml

De Clearblue Balance Activ Vaginale Gel - 7x5ml helpt je bij vaginale ongemakken zoals onaangename geur, ongewone afscheiding, jeuk. Deze ongemakken wijzen op een disbalans in de bacteriehuishouding van de vagina. Deze Clearblue Balance Activ Gel helpt je snel en effectief om van deze ongemakken af te komen. Iedere hygiënisch vormgegeven Clearblue tube is bedoeld voor eenmalig gebruik. Als je last hebt van een onaangename geur, ongewone afscheiding, irritatie of jeuk, dan raden wij aan om gedurende één week dagelijks één tube te gebruiken.

Gebruiksadvies: balance activ vaginal gel is eenvoudig te gebruiken, de gel wordt in hygiënische tubes voor eenmalig gebruik geleverd. Als u het product wilt gebruiken, draait u simpelweg de dop van de tube, steekt u de nek van de tube in de vagina en knijpt u de inhoud uit de tube. Daarna verwijdert u de tube en gooit u deze weg.

Inhoud: Clearblue Balance Activ Vaginale Gel - 7 tubes van 5ml 

Artikelnummer 7315518700117
Merk Clearblue
Verzendkosten € 5,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info