Login of maak een account om punten te verdienen.
 • Gratis bezorging bij €50 of meer

 • ssl beveiliging

 • Al meer dan 100.000 klanten

  Cassia Seed Hoofdkussen - Konbanwa

  Meer afbeeldingen

  Cassia Seed Hoofdkussen - Konbanwa

  Beschikbaarheid: In voorraad

  You could receive 5 Punten for writing a review and/or rating this product.

  Volgens de traditionele Chinese geneeskunde kunnen Cassia Seeds zorgen voor ontspanning, een positieve werking hebben op de zenuwen en corrigeren van warmte. 

  Je ontvangt 22 Punten voor het aanschaffen van dit product

  € 29,85

  Special Price € 22,50

  OF
  Beschrijving

  Details

  Cassia Seed Hoofdkussen - Konbanwa

  Het Cassia Seed hoofdkussen is gevuld met Cassia zaden, welke bewerkt is met een speciale techniek. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde kunnen Cassia Seeds zorgen voor ontspanning, een positieve werking hebben op de zenuwen en corrigeren van warmte. De sleuven aan de bovenzijde van het hoofdkussen hebben een masserende werking en bevordert de bloedcirculatie. Het Cassia Seed kussen is koel in de zomer, maar warm in de winter door de andere zijde van het kussen, waarbij de sleuven gevuld zijn met Kapok. Het unieke sleuven ontwerp heeft een hoge lucht doorlaatbaarheid en verbetert de steun aan de hals en beschermt de halswervels.

  Dit kussen is goed gevuld en bevat een rits aan de zijkant. Zo kunt u de hard - of juist zachtheid van uw kussen zelf bepalen. Haal de opvulling eruit en bewaar deze in een zakje bijvoorbeeld op zolder. Mag het kussen na enige tijd gebruik toch weer wat voller naar uw zin? Dan vult u het kussen gewoon weer bij naar eigen voorkeur! De dubbel gelaagde kussens zijn gevuld met: katoen en andere vullingen.
  Gebruik: Houd het kussen droog voor de beste werking van de Cassia Seeds. Lucht het kussen maandelijks minimaal 30 minuten in zonlicht. Het Cassia Seed pillow wordt afgeraden voor baby en zwangere vrouwen. Afmetingen 50x60cm

  Inhoud: Cassia Seed Hoofdkussen - Konbanwa

  Extra informatie

  Extra informatie

  Merk Bekend van TV
  Voorraad Op voorraad
  Levertijd 1-2 werkdagen
  Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
  Brievenbuspost Nee
  Gebruiksaanwijziging Nee
  Retour informatie Klik hier voor meer informatie
  Mag het Retour? Ja indien ongeopend
  Beoordelen
  Vertel ons wat je van dit product vindt