Cassia Seed Hoofdkussen - Konbanwa

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 2-5 werkdagen

Van € 29,85

Special Price € 22,50

25% korting

OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

Volgens de traditionele Chinese geneeskunde kunnen Cassia Seeds zorgen voor ontspanning, een positieve werking hebben op de zenuwen en corrigeren van warmte. 

  Je ontvangt 22 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Cassia Seed Hoofdkussen - Konbanwa

Het Cassia Seed hoofdkussen is gevuld met Cassia zaden, welke bewerkt is met een speciale techniek. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde kunnen Cassia Seeds zorgen voor ontspanning, een positieve werking hebben op de zenuwen en corrigeren van warmte. De sleuven aan de bovenzijde van het hoofdkussen hebben een masserende werking en bevordert de bloedcirculatie. Het Cassia Seed kussen is koel in de zomer, maar warm in de winter door de andere zijde van het kussen, waarbij de sleuven gevuld zijn met Kapok. Het unieke sleuven ontwerp heeft een hoge lucht doorlaatbaarheid en verbetert de steun aan de hals en beschermt de halswervels.

Dit kussen is goed gevuld en bevat een rits aan de zijkant. Zo kunt u de hard - of juist zachtheid van uw kussen zelf bepalen. Haal de opvulling eruit en bewaar deze in een zakje bijvoorbeeld op zolder. Mag het kussen na enige tijd gebruik toch weer wat voller naar uw zin? Dan vult u het kussen gewoon weer bij naar eigen voorkeur! De dubbel gelaagde kussens zijn gevuld met: katoen en andere vullingen.
Gebruik: Houd het kussen droog voor de beste werking van de Cassia Seeds. Lucht het kussen maandelijks minimaal 30 minuten in zonlicht. Het Cassia Seed pillow wordt afgeraden voor baby en zwangere vrouwen. Afmetingen 50x60cm

Inhoud: Cassia Seed Hoofdkussen - Konbanwa

Artikelnummer 8717931729697
Merk Bekend van TV
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten € 5,49 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend