Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Camry Luchtontvochtiger - CR 7903

11% sale
Productomschrijving
Camry Luchtontvochtiger - CR 7903 Ruikt het muf in huis, heb je moeite met ventileren, zijn je meubels klam en heb je vochtplekken op muren en behang?  Ook al houden we niet van ademen met te droge lucht, we voelen ons ook niet erg op ons gemak in zweterige, vochtige ruimtes. Dergelijke omstandigheden hebben echter een veel slechtere invloed op sommige planten en objecten dan op ons. De traditionele houten interieurs, evenals boeken of elektri...

Camry Luchtontvochtiger - CR 7903

Ruikt het muf in huis, heb je moeite met ventileren, zijn je meubels klam en heb je vochtplekken op muren en behang? 

Ook al houden we niet van ademen met te droge lucht, we voelen ons ook niet erg op ons gemak in zweterige, vochtige ruimtes. Dergelijke omstandigheden hebben echter een veel slechtere invloed op sommige planten en objecten dan op ons. De traditionele houten interieurs, evenals boeken of elektrische apparaten, kunnen worden beschadigd door teveel vocht. Een eenvoudige airconditioner is niet altijd voldoende om die schade te voorkomen en daarom kan de luchtontvochtiger CR 7903 zeer nuttig zijn. 

De luchtontvochtiger CR 7903 werkt het beste in het interieur niet groter dan 30 m2, waar het in de traditionele omstandigheden (20o-30o C, vochtigheid, ongeveer 85% RV) per dag tot 750 ml vocht kan verwijderen en daarom de omstandigheden die nodig zijn om de objecten op te slaan die niet veel vocht verdragen. In de grotere interieurs kan CR 7903 worden gebruikt om het vochtgehalte te verlagen en schimmelvorming te voorkomen. Als alternatief kunt u twee of meer identieke apparaten gebruiken.

De tank van de luchtontvochtiger heeft een inhoud van 1,5 l en daarom kan CR 7903 twee dagen lang continu worden ingeschakeld. Na deze tijd wordt deze automatisch uitgeschakeld om te voorkomen dat de tank te vol raakt. CR 7903 is een efficiënt apparaat met een laag energieverbruik en het nominale vermogen van 100W. De motor van de luchtontvochtiger geeft een geluid van niet meer dan 40 dB (hetzelfde als de computer met een HDD-schijf). De lucht bij u thuis hoeft niet beschimmeld en vochtig te zijn, zelfs niet in de kelder. Het enige dat u nodig heeft, is gewoon een goede luchtontvochtiger.

Kenmerken:

  • Gemiddelde efficiëntie (25 ° C 85% RV): 750 ml / 24 l
  • Drogen van de kamers: tot 30 mA
  • Stille werking
  • Watertank: 1,5 l
  • Indicator volle tank
  • Automatische uitschakeling wanneer het waterreservoir vol is
  • Geluidsniveau: - + 40dB
  • Vermogen 100W

Inhoud: Camry Luchtontvochtiger - CR 7903

 

Reviews

4.5 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Elisha Tas op 11 Januari 2022
    luchtkwaliteit én luchtvochtigheid zijn beide belangrijke elementen. de Camry luchtontvochtiger werkt super goed; 67% luchtvochtigheid -in een ruimte van 30m²- is in korte tijd op 45% gedaald. Niet alleen de luchtkwaliteit is ...
    luchtkwaliteit én luchtvochtigheid zijn beide belangrijke elementen. de Camry luchtontvochtiger werkt super goed; 67% luchtvochtigheid -in een ruimte van 30m²- is in korte tijd op 45% gedaald. Niet alleen de luchtkwaliteit is erg belangrijk, maar vochtigheid verspreidt ook ziektekiemen !
  • 4 / 5
    Gepost door: Hager op 29 December 2021
    Prima prijs-kwaliteit verhouding. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
    40 dB klopt wel redelijk niet geruisloos maar best stil
    Ontvochtigd duidelijk - ongeveer 200 - 300 cc/dag
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking