Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Camry Citruspers Professioneel - CR 4006

19% sale
Productomschrijving
Camry Citruspers Professioneel - CR 4006 De professionele citruspers van Camry is de ideale oplossing voor elke liefhebber van vruchtensappen! Als u om gezondheid geeft en onbewerkte producten in uw dieet waardeert, is dit een product voor u! Een groot pluspunt is het elegante ontwerp van de sapcentrifuge, waardoor u deze op het aanrecht kunt laten staan zonder het product elke dag te hoeven verbergen en verwijderen. Begin de dag met een heerlijk...

Camry Citruspers Professioneel - CR 4006

De professionele citruspers van Camry is de ideale oplossing voor elke liefhebber van vruchtensappen! Als u om gezondheid geeft en onbewerkte producten in uw dieet waardeert, is dit een product voor u! Een groot pluspunt is het elegante ontwerp van de sapcentrifuge, waardoor u deze op het aanrecht kunt laten staan zonder het product elke dag te hoeven verbergen en verwijderen. Begin de dag met een heerlijke sinaasappelsap!

Vitaminen voor ontbijt en diner!

U hoeft niemand te overtuigen dat vruchtensappen een vitaminebom zijn die rijk is aan voedingsvezels en mineralen, en nodig voor de goede werking van ons lichaam. Het feit dat ze gewoon lekker zijn, veroorzaakt ook geen problemen met de dagelijkse consumptie ervan tijdens het ontbijt of diner. De makkelijk te gebruiken arm en kracht 100 W helpen om een glas drank te bereiden zonder veel werk. Ook kunt u een grote container sap voor meerdere personen bereiden.

Klein maar slim!

Wat een bijkomend voordeel is van dit product is ten opzichte van andere vergelijkbare producten op de markt is de NoDrip-functie. Het helpt om de orde in de keuken te garanderen! Het is een professioneel apparaat uitgerust met een handvat dat het eenvoudig maakt om het fruit te behouden tijdens het knijpen. Door dergelijke oplossingen hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw handen of aanrecht bedekt zijn met sap. Bovendien is het apparaat zelf uiterst makkelijk te monteren en schoon te maken (spoel de kegel met fruitresten gewoon af en veeg het apparaat af met een doek). De sapcentrifuge geeft bescherming tegen oververhitting, wat de veiligheid van het gebruik verhoogt. Antislipvoetjes voorkomen dat het apparaat op het aanrecht schuift. U kunt sappen bereiden met de jongste leden van het gezin!

Kenmerken:

  • 2 perskegels voor citroenen en grapefruits
  • Stille werking
  • Geen druppelfunctie
  • Automatisch AAN / UIT
  • Modern ontwerp
  • Maximaal vermogen: 500W
  • Nominaal vermogen: 100W

Inhoud: Camry Citruspers Professioneel - CR 4006

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking