Braun Silk-Epil 7 - 7175 WD Legs Epilator
gratis verzending

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Braun Silk-Epil 7 - 7175 WD Legs Epilator

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

De Braun Silk-Epil 7 Epilator is de krachtigste epilator om de haartjes vrijwel pijnloos te verwijderen, er bestaat geen zachtere manier om te epileren. 

  Je ontvangt 58 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Braun Silk-Epil 7 - 7175 WD Legs Epilator

De Braun Silkepil 7 7175 wet & dry epilator verwijdert zelfs de kortste en fijnste haartjes tot wel 0,5 mm lang. Dat is net zo klein als een zandkorrel. De 40 pincetjes van de Close-Grip technologie van Braun geven een superieure prestatie en de grondigste ontharing ooit. Omdat deze snoerloos te gebruiken is, kan hij droog of in bad of douche gebruikt worden voor de zachtste epileerervaring ooit. Om het epileren nog comfortabeler te maken, kun je je huid voorbereiden met de Olaz verkoelende vochtige doekjes die je erbij krijgt geleverd

Testpanel

In januari 2012 heeft Braun aan 50 vrouwelijke Viva lezeressen gevraagd de Braun Silk-épil 7 grondig te testen. Gedurende enkele weken hebben de deelneemsters de Silk-épil 7 onder water (dus in bad of onder de douche) gebruikt. De resultaten waren zeer positief! 84% van het testpanel vindt onder water epileren met de Silk-Epil 7 Wet & Dry zeer comfortabel.

Close grip technologie

Deze baanbrekende technologie van Braun maakt epileren nog efficiënter dan ooit tevoren. De 40 pincetjes zijn zo ontworpen dat ze in een optimale hoek sluiten en de haartjes nog dichter op de huid vastpakken zodat er een betere verwijdering van zelfs de kortste haartjes (0,5mm) ontstaat.

Flexibele kop

De Silk-épil 7 is uitgerust met een flexibele kop die tot 15 graden vooruit en achteruit kan bewegen. Dit betekent dat hij zich beter kan aanpassen aan de lichaamscontouren voor meer comfort en maximale grondigheid. Bovendien zorgt het ervoor dat de optimale gebruikspositie wordt gehandhaafd.

Massagerollers

De Silk-épil 7 is uitgerust met massagerollers die je huid zacht stimuleren om het epileren te vergemakkelijken en het comfort van je schoonheidsritueel te vergroten.

Wet & Dry

De Silk-épil 7 is speciaal ontwikkeld voor epilatie in warm water. Warm water werkt ontspannend en kalmerend. De warmte verbetert je circulatie en verhoogt het comfort van het epileren terwijl het je huid minder gevoelig maakt.

Snoerloos gebruik & snel oplaadbaar

Silk-épil 7 geeft je de vrijheid om comfortabel te epileren waar en wanneer je maar wilt. Met 40 minuten werkingstijd - tijd genoeg voor een volledige epilatiebeurt - bij 1 uur opladen, werkt hij langer en heeft hij minder tijd nodig om op te laden dan menig andere epilator.

Kenmerken van de Braun Epilator Silkepil 7 7175 

SoftLift Tips- De SoftLift Tips tillen effectief zelfs platliggende haartjes op en helpen ze door de pincetjes te geleiden voor verwijdering.
Gepersonaliseerde snelheid - Selecteer de juiste snelheid voor jouw individuele behoeftes: snelheid 1 voor extra mild epileren, snelheid 2 voor extra efficiënt epileren.
Volledig afspoelbaar - Het apparaat kan in zijn geheel gereinigd worden onder stromend water voor nog meer hygiëne.
Dermatologisch aanbevolen functies - De Silk-épil 7 wordt aanbevolen als de meest zachte oplossing voor langdurige ontharing dankzij de speciale combinatie van huidkalmerende functies.
Smartlight - Het Smartlight helpt het epileren te vergemakkelijken door zelfs de fijnste haartjes op te lichten zodat geen enkel haartje over het hoofd wordt gezien
Wet & Dry use
40 Pincetjes

De Braun Silk-Epil 7 - 7175 WD Legs Epilator wordt geleverd met een opbergetui. 

Inhoud: Braun Silk-Epil 7 - 7175 WD Legs Epilator

Extra informatie

Merk Braun
Voorraad Op voorraad
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Luier maten N/B
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend