Braun Satin Hair 7 AS 720 - Haardroger/Haarkrultang

gratis verzending

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 2-5 werkdagen

Van € 69,95

Special Price € 55,95

20% korting

OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

De Braun Satin Hair Haardroger/Haarkrultang zorgt voor gezond uitziend en glanzend haar. Dit apparaat is speciaal ontwikkeld voor premium haarbescherming, hierdoor zal uw haar er altijd erg gezond uit zien en ook gezond aanvoelen

  Je ontvangt 55 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Braun Satin Hair 7 AS 720 - Haardroger/Haarkrultang

De Braun Satin Hair Haardroger/Haarkrultang zorgt voor gezond uitziend en glanzend haar. Dit apparaat is speciaal ontwikkeld voor premium haarbescherming, hierdoor zal uw haar er altijd erg gezond uit zien en ook gezond aanvoelen. Er wordt een krulborstel meegeleverd, deze heeft een diameter van 38 mm, hiermee bouwt u volume op in uw haar en kunt u grove krullen maken. 

Iontec: 

Iontec is een baanbrekende innovatie van Braun. Iontec is een techonologie die speciaal is ontworpen om de gezondheid van uw haar te beschermen, u kunt er van uit gaan dat het stijlen uw haar niet zal beschadigen. Het zorgt er juist voor dat de glans, zachtheid, gezondheid en de vitaliteit van het haar geen gevaar lopen als u een van de warmte-apparaten gebruikt. Het is bewezen dat iontec de gezondheid van het haar proactief herstelt, groene ionenstralen sturen miljoenen satijnionen op effectieve wijze door uw haar om de vochtdeeltjes aan de lucht te onttrekken terwijl u uw haar aan het stijlen bent. 

Inhoud: Braun Satin Hair 7 AS 720 - Haardroger/Haarkrultang

Artikelnummer 4210201649618
Merk Braun
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend