Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Braun 346 scheerblad

21% sale
Braun Braun 346 scheerblad
Productomschrijving
Braun 346 scheerblad Het Braun 346 scheerblad is een geavanceerd scheerapparaat dat is ontworpen om een gladde en comfortabele scheerervaring te bieden. In deze samenvatting van 500 woorden zullen we de belangrijkste kenmerken, voordelen en technologieën van het Braun 346 scheerblad bespreken, evenals de voordelen van dit product voor mannen die streven naar een efficiënte en aangename scheerbeurt. Kenmerken van het Braun 346 scheerblad: ...

Braun 346 scheerblad

Het Braun 346 scheerblad is een geavanceerd scheerapparaat dat is ontworpen om een gladde en comfortabele scheerervaring te bieden. In deze samenvatting van 500 woorden zullen we de belangrijkste kenmerken, voordelen en technologieën van het Braun 346 scheerblad bespreken, evenals de voordelen van dit product voor mannen die streven naar een efficiënte en aangename scheerbeurt.

Kenmerken van het Braun 346 scheerblad:

 1. Drie gespecialiseerde scheerelementen: Het Braun 346 scheerblad beschikt over drie scheerelementen, waaronder twee scheerbladen en één SkinGuard-element. Deze elementen werken samen om haren nauwkeurig te trimmen en de huid te beschermen tegen irritatie.

 2. MicroComb-technologie: De geïntegreerde MicroComb-technologie helpt om meer haar in één beweging te vangen en naar de scheerelementen te leiden. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere scheerbeurt, wat vooral handig is voor mannen met een drukke levensstijl.

 3. SensoFoil-folie: Het scheerblad is uitgerust met SensoFoil, een speciale folie die de huid beschermt en zorgt voor een zachte scheerbeurt. De folie past zich aan de contouren van het gezicht aan, waardoor een gelijkmatige drukverdeling wordt bereikt.

 4. Wet & Dry-functionaliteit: Het Braun 346 scheerblad is geschikt voor zowel droog als nat scheren. Dit betekent dat mannen kunnen kiezen tussen droog scheren voor snelheid en gemak, of nat scheren met scheerschuim of gel voor extra comfort en hydratatie van de huid.

 5. Oplaadbare batterij: Het scheerblad wordt aangedreven door een krachtige oplaadbare batterij. Met een volledig opgeladen batterij kunnen gebruikers genieten van meerdere scheerbeurten, wat handig is voor op reis.

Voordelen van het Braun 346 scheerblad:

 1. Grondige scheerbeurt: Dankzij de drie gespecialiseerde scheerelementen, de MicroComb-technologie en SensoFoil biedt het Braun 346 scheerblad een grondige en efficiënte scheerbeurt. Het vangt haartjes moeiteloos op en zorgt voor een glad resultaat.

 2. Huidvriendelijk: Het SkinGuard-element en de SensoFoil-folie beschermen de huid tegen irritatie en roodheid. Dit is met name belangrijk voor mannen met een gevoelige huid, omdat het scheerblad zorgt voor een soepele en comfortabele scheerervaring.

 3. Snel en efficiënt: De MicroComb-technologie versnelt de scheertijd door meer haar in één beweging te vangen. Dit is handig voor mannen die weinig tijd hebben in hun ochtendroutine.

 4. Veelzijdigheid: De Wet & Dry-functionaliteit biedt gebruikers de flexibiliteit om te scheren zoals ze dat willen. Of het nu droog is voor snelheid of nat voor extra comfort, het Braun 346 scheerblad past zich aan aan de voorkeuren van de gebruiker.

 5. Duurzaamheid: Het scheerblad is ontworpen om lang mee te gaan en biedt betrouwbare prestaties gedurende een lange periode. Dit resulteert in een goede prijs-kwaliteitverhouding voor de consument.

Conclusie:

Het Braun 346 scheerblad is een geavanceerd scheerapparaat dat uitblinkt in prestaties en comfort. Met zijn drie scheerelementen, MicroComb-technologie, SensoFoil-folie en SkinGuard-element biedt het een grondige en huidvriendelijke scheerbeurt. De Wet & Dry-functionaliteit en de oplaadbare batterij maken het een veelzijdig en handig scheerapparaat voor mannen van alle leeftijden en huidtypes. Of u nu op zoek bent naar een snel droogscheerapparaat of een verwennerij met een natte scheerbeurt, het Braun 346 scheerblad kan aan uw wensen voldoen. Kortom, dit scheerblad biedt uitstekende waarde voor de prijs en draagt bij aan een aangename en efficiënte scheerroutine voor mannen.

Reviews

4.5 / 5Based on 2 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: C.L. van Dijk op 10 Juli 2021
  Wat een service. Nooit voor mogelijk gehouden....................! Na 44 jaar gaat het scheerblad van mijn Braun kapot. Binnen twee dagen werd een nieuw scheerblad afgeleverd. Prima en snel geregeld.
 • 4 / 5
  Gepost door: Philip Wijmans op 2 September 2018
  Braun. Uitstekend
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking