Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Door Floor, 31 mei 2023

Een leuke zwemdag beleven? Dat doe je zo!

De zomer komt eraan! Dat betekent dat alles voor een leuke zwemdag weer gehaald moet worden. Bij Voordeeldrogisterij hebben wij alles om er een leuke zwemdag van te maken voor een voordelige prijs.

Wat heeft u allemaal nodig voor een zwembad in de tuin?

Er zijn verschillende soorten zwembaden, je hebt kleine en grote zwembaden. Bij kleine zwembaden hoeft u niet veel producten extra te bestellen. Voor een klein zwembad is het handig om een schepnetje voor het vuil erbij te halen. Bij wat grotere zwembaden is het handig om er een schoonmaakset bij te bestellen. In zo’n schoonmaak set zit een schepnet en stofzuiger voor onder water om al het vuil uit het water te halen. Ook zit in deze set een dispenser voor chloor, deze laat u drijven in het zwembad zodat uw zwembad helemaal schoon wordt. 

Te veel chloor is niet goed voor u. U kunt daardoor huidirritaties krijgen of rode ogen, dit is iets wat u wil voorkomen. Met de teststrips die in de schoonmaak set zitten kunt u precies peilen hoeveel chloor er in uw zwembad zit. 

Spelen in het zwembad

Wat is er nou leuker dan spelen in het zwembad of in natuurwater? Voordeeldrogisterij heeft alles om leuk te spelen in water voor een voordelige prijs. Denk bijvoorbeeld aan luchtbedden in de leukste figuren, zoals een opblaas- flamingo, eenhoorn, eend en toekan. Wilt u lekker op het water liggen hebben wij ook een leuk voordelig opblaas bed van maar liefst 1,80 lang waar u languit op kan liggen. Voordelig spelen in het zwembad? Bij voordeeldrogisterij hebben wij alles wat u nodig heeft.

Spelen met water

Ook voor buiten het zwembad hebben wij producten om met water te spelen. Een grote ring waar water uit gespoten wordt is natuurlijk geweldig om na een warme dag even lekker af te koelen. Spring door de ring heen en wordt helemaal nat. 

Alles voor uw baby in het zwembad

Baby’s vinden het ook heerlijk om met water te spelen. Speciaal voor baby’s heeft Pampers luiers die in het water kunnen. Deze luiers zijn speciaal ontworpen dat ze water niet absorberen. Super handig wanneer u met uw baby wilt gaan zwemmen. Alle zwemluiers zijn nu voordelig te bestellen bij Voordeeldrogisterij.

Zorg er in alle tijden voor dat uw kind/baby met toezicht in/bij water zit!

Wat is nou het perfecte zwembad?

Bij Voordeeldrogisterij hebben wij veel verschillende soorten zwembaden. Voor kinderen hebben wij een super leuk opblaasbaar zwembad, het zwembad bevat een glijbaan, sproeiers en ballen. Wij hebben ook andere soorten opblaas zwembaden in verschillende soorten maten, bijvoorbeeld met een zitje erin, een basketbalkorf en zwembaden met een printje erop. Voordeeldrogisterij heeft ook zwembaden gemaakt van duurzaam DuraPlus materiaal, deze zwembaden hoeft u niet op te blazen. Deze zwembaden hebben wij ook in verschillende soorten maten.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking