Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Door Romeon, 23 januari 2023

Geniet van eindeloze kortingen om je keuken schoon te houden met HG

Het nieuwjaar is weer begonnen dat betekent, goede voornemens en weer nieuwe energie. In deze blog gaan wij jou uitleggen hoe jij gemakkelijk en efficiënt je keuken netjes kan houden en schoonmaken gedurende het nieuwejaar. Daarom heeft Voordeeldrogisterij tot wel 50% korting op verschillende schoonmaakproducten van HG

Schoonmaak voorbereiding

Maak een lijst zodat je niets vergeet. Denk dus ook aan plekken waar je niet direct kunt zien of ze vies zijn.  Zorg ervoor dat je Eerst alles opruimt, zodat niets in de weg staat. Bereid alles voor wat je nodig hebt. Niets is zo vervelend als tijdens het schoonmaken je moet zoeken naar een nieuwe theedoek of dezelfde fles afwasmiddel. Daarom is het heel erg belangrijk dat er niks in de weg staat en alles wat je nodig hebt gereed staat om te gebruiken . Zie hier alle schoonmaakmiddelen

Beginnen met schoonmaken

 Werk van boven naar beneden. Begin dus met de afzuigkap. Verwijder de filters en maak deze goed schoon. Vervolgens ga je bezig met de koelkast. Zorg ervoor dat je deze schoonmaakt voordat je bezig gaat met de andere dingen die moeten worden schoongemaakt. 

 Reinig vervolgens de oven. Hierbij moeten de bakplaten en grills ook worden schoongemaakt. Maak al het koffie/thee zet  apparatuur schoon. Verwijder kalk uit de koffiemachine. Vergeet de airfryer of friteuse niet. 

 Reinig vervolgens het fornuis of de kookplaten.

Maak de vaatwasser schoon. Als je gebruik maakt van HG Servicemonteur voor vaatwassers en wasmachines, zorg dan dat deze leeg is. 

Nu zorg je ervoor dat het aanrecht afgenomen wordt. Spuit het aanrecht in met een geschikte  HG reiniger, laat het even inwerken en neem het af met een doek. Vergeet de gootsteen niet. Zet voor het slapen gaan de HG Keukenontstopper in de gootsteen. 

Stofzuig de vloer en neem de vloer daarna af met een dweil

Verwijder zichtbaar en onzichtbaar vuil snel met HG. 

 HG zorgt ervoor dat je bij iedere reinigingsbeurt het juiste product hebt. Speciaal voor het snel en grondig verwijderen van vuil  dat  met een simpele reiniging niet snel te verwijderen is. Hieronder vindt u de meest geschikte producten voor een snelle maar grondige schoonmaakbeurt van de keuken  na de feestdagen: 

  1. Reinig de oven-, grill- en grillreiniger grondig

 De oven wordt veel gebruikt, vooral tijdens de feestdagen. En natuurlijk laat het zijn sporen na. Maar als vet en voedsel te lang blijven zitten, kunnen ze aankoeken. Met de HG Oven-, Grill- en Grillreiniger is dit gelukkig geen probleem. 

  1. Verwijder vet en etensresten uit de gootsteen 

 Spoel de vaat snel af in de gootsteen. Hierdoor kunnen zich vet- en voedselresten in de afvoer ophopen. Gelukkig is dit eenvoudig op te lossen met de HG Keukenontstopper. 

  1. Zelfs de vaatwasser verdient  een schoonmaakbeurt. 

 Voordat je het dessert serveert, plaats je snel alle borden en bestek in de vaatwasser. Tijdens de vakantie draait de vaatwasser  vaak overuren. Gelukkig maakt de HG (af)wasmachinemonteur de vaatwasser grondig schoon. Vooral op moeilijk bereikbare plaatsen. Zo voorkom je mogelijke storingen. 

  1. Keuken of oven 

HG heeft wel iets voor je of  nu  kookt  op elektriciteit of  gas, HG heeft de juiste ontvetters. Gebruik voor inductie- of keramische kookplaten een  van de kookplaat reinigers  zoals HG Kookplaatreiniger. HG ontvetter is ideaal voor het reinigen van de oven. 

  1. De koelkast opruimen en schoonmaken

 Allerlei soorten van oude restjes eten in de koelkast. Wie kent dat niet? Vooral die vergeten losse pakjes die achterin de koelkast verstopt zitten. Reinig de koelkast hygiënisch.

  1. Vergeet de afzuigkap niet 

 Een heel vaak vergeten onderdeel van de keuken is de afzuigkap. Maar juist tijdens de wintermaanden ventileren we minder dit zorgt  ervoor dat al het vet door de luchtfilters gaat. Met de HG luchtzuiveringsfilter maak je hem snel weer  schoon. Het is ook beter bestand tegen vuur. 

  1. Frituur of airfryer 

 Heb je een airfryer of friteuse gebruikt? Geen probleem. Voor beide units hebben we een reiniger, een HG airfryer® reiniger en een HG friteuse. Besteed speciale aandacht aan de friteuse. Frituurvet is op allerlei manieren moeilijk te verwijderen die te vinden zijn op onze webshop. 

  1. Ontkalkingsproducten voor koffiemachines 

Voor elke koffiemachine hebben wij een ontkalker. De start het vieren van een nieuwjaar is een goed moment om  te ontkalken. Voor elk type hebben wij een ontkalker. Dit bespaart energie en verlengt de levensduur van het apparaat. Bekijk de Senseo en Espresso ontkalkers.

  1. Schone aanrecht

Vergeet  de aanrecht niet. Je kunt het natuurlijk afvegen met een theedoek. Maar voor een echt schoon werkvlak gebruik je HG. Want elk werkoppervlak vraagt ​​om een ​​andere aanpak. Wist je dat  natuurstenen aanrechtbladen niet kunnen worden gereinigd met schoonmaakmiddelen? Gebruik hiervoor  HG reiniger. Wil je er absoluut zeker van zijn dat het werkblad geen bacteriën meer bevat? Gebruik dan HG desinfectiemiddel

Aanbiedingen op alle HG producten

Geniet zo snel mogelijk van al onze HG producten, de kortingen lopen op tot wel 30%. Dit is een fantastische manier om je keuken schoon te maken en je portemonnee is er ook nog is blij mee! De HG producten zijn van hoge kwaliteit en voorzien je in de manieren die je nodig hebt. Er zijn ook HG producten die je kunnen helpen met het ontdooien van je ruiten in deze koude tijden, want met de HG ruitenontdooier hoef je niet de hele tijd ‘s morgens vroeg de ruiten van je auto te krabben en bespaar je een hoop tijd. Neem een kijkje bij de homepagina voor meer leuke aanbiedingen en producten.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking