Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Door Julia, 28 oktober 2020

Voordelig de feestdagen door!

Voordelig de feestdagen door!

Voor de meeste mensen zijn de feestdagen een dure periode in het jaar. Maar dat hoeft toch helemaal niet? Bij Voordeeldrogisterij.nl houden wij rekening met uw portemonnee. Een groot assortiment aan geschenksets tegen de voordeligste prijzen.

Het kan soms best lastig zijn om een cadeau te verzinnen. Daarom is een geschenkset altijd een goede oplossing. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn natuurlijk. En om het nog makkelijker te maken voor u heeft Voordeeldrogisterij.nl een aantal super voordelige geschenksets voor u op een rijtje gezet.

Dunhill Geschenkset Eau De Toilette 75 ml & Aftershave Balsem 150 ml

Dunhill viert de avontuurlijke geest van de typische Engelse gentleman - grenzeloos charisma, een gevoel voor humor en een unieke stijl en charme. Een houtachtige, oriëntaals-pittige geur geïnspireerd door Afrika, het roept de geest van avontuur op en helpt herinneringen aan adembenemende reizen te creëren. 

In deze set zit een heerlijke Eau De Toilette van 75ml en een aftershave balsem van 150ml. Bestel deze set nu voor een stuntprijs!

Luxe Beauty Box Home Spa - 30 Delig

Een heerlijk verwen moment met deze 30 delige beauty box, uw eigen thuis spa! Leuk om te geven als cadeau, maar ook voor uzelf. De set bestaat uit 5 paar oogmaskers, zwart masker, 5 lipmaskers, peeling voetmasker, eyeliner en een teen nagelverzachter. Ideaal voor een fijne verwen avond!

Inbegrepen:

  • Zwart masker
  • 5x oogmaskers
  • 5x lipmaskers
  • Peeling voetmasker
  • Eyeliner
  • Teen nagelverzachter
  • Manicure Set - 10 stuks

Dove Geschenkset Women Beauty - 2 x Douchegel + Spons

Het geschenkset van Dove is ideaal om uw dierbaren een moment van ontspanning en rust te geven. Of natuurlijk voor uzelf! De set bestaat uit 2x douchegel en 1 fijne Dove spons.

Dove Go Fresh Revive Douchegel - 250 ml

De douchegel van Dove Go Fresh Revive zorgt voor een zachte huid, zelfs na 1 keer douchen! De heerlijke geur geeft u ‘s ochtends een boost en zorgt dat u lekker wakker wordt. De douchegel verzorgt uw huid optimaal.

Dove Purely Pampering Coconut and Jasmine Douchegel - 250ml

De Dove Purely Pampering Coconut and Jasmine douchegel is verrijkt met een hydraterende crème en voedt diep in de oppervlaktelagen van uw huid. Een heerlijke geur van kokosmelk en jasmijnblaadjes verwennen uw zintuigen. U krijgt een soepele, zachte en milde reiniging voor de huid.

Agua Brava Eau de Cologne + Deospray - Geschenkset

De klassieke geur van Agua Brava Eau de Cologne heeft een heerlijke aromatische en houtachtige geur. De geur heeft topnoten ingrediënten zoals bergamot, citroen, salie, lavendel en jeneverbes. En hartnoten zoals kruidnagel, den, tijm, laurier en anjer. De basisnoten van de Eau de Cologne zijn mos, sandelhout, patchouli, vetiver, muskus en leder. De Eau de Deospray beschikt ook over deze heerlijke geur voor frisse oksels. 

Fresh Up Cadeauset - Pre-Shave 100 ml + Aftershave 100 ml

Fresh Up Pre Shave vergemakkelijkt het scheren. Het geeft een zeer glad scheerresultaat en een fris, verzorgd gevoel. De frisse, verkwikkende geur van Fresh Up After Shave werkt heerlijk verkoelend na het scheren. Het geeft u de hele dag een fris en ook verzorgd gevoel.

Zie alle geschenksets op Voordeeldrogisterij.nl voor nog veel meer!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking