Bionase Stopt Hooikoorts

Van € 62,87

Special Price € 49,50

21% korting

OF
  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
  Als u dit product koopt dan krijgt u 49 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Caremaxx Bionase

De Caremaxx Bionase is een apparaat dat gebruik maakt van lichttherapie. Dit houdt in dat er zichtbaar rood licht met een golflengte van 660nm door het neusstuk wordt uitgezonden.

Dit licht maakt het neusslijmvlies minder gevoelig voor allergenen (de stoffen die een allergische reactie kunnen uitlokken). Sommige verschijnselen die door allergie veroorzaakt worden kunnen na enkele uren al verminderen. Andere verschijnselen kunnen verminderen na enkele dagen.  Bij langdurig gebruik kunnen alle symptomen van een allergie milder worden of zelfs geheel verdwijnen.

Het makkelijke aan de Caremaxx Bionase is dat dit apparaat overal mee naartoe genomen kan worden en u dus nooit een behandeling hoeft over te slaan. Dit zorgt natuurlijk voor het beste resultaat.

Gebruik van de Caremaxx Bionase

Caremaxx Bionase is zeer makkelijk te gebruiken:

  • Plaats het neusstuk in uw neus en druk deze licht aan zodat deze blijft zitten als u hem loslaat.
  • Druk op de groene aanknop van de Caremaxx Bionase.
  • Blijf gedurende de 4,5 minuten rustig zitten en laat het apparaat zijn werk doen.
  • Na 4,5 minuten stopt de Bionase vanzelf en kunt u weer verder gaan met uw dag.

In het begin is het aan te raden om de Bionase van Caremaxx drie keer per gedurende de 4,5 minuten te gebruiken. Als u ernstige allergische klachten heeft, kunt u de Bionase vaker gebruiken. Zodra de klachten verminderen hoeft u de Bionase nog maar twee keer per dag te gebruiken. Als uw klachten blijven verminderen, kunt u de behandelingen zelfs verminderen naar een keer per dag.

U kunt de Bionase van Caremaxx gebruiken zonder of met het gebruik van medicijnen tegen allergie. De behandeling met de Bionase heeft namelijk geen bijwerkingen en het geeft geen interactie met antihistaminica of corticosteroïden.

Bewezen effectiviteit van de Caremaxx Bionase

Klinische studies hebben het effect van Bionase uitgewezen. Bij de meeste mensen vond binnen twee weken een duidelijke vermindering van de allergische symptomen plaats. Het neusslijmvlies werd dan ook duidelijk minder gevoelig voor allergenen.

Artikelnummer 8717964605005
Merk CareMaxx
Verzendkosten € 5,95 (gratis vanaf €60)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info