Beurer GL50 Glucosemeter Zwart mmol/dL NL

gratis verzending

Van € 54,11

Special Price € 38,89

28% korting

OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk
De Beurer GL50 is ideaal voor onderweg. Hij meet uw glucose in een handomdraai en u hoeft geen aparte prikpen of aansluiting voor de computer meer te hebben. Praktisch en snel met de GL50 van Beurer!
  Je ontvangt 38 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Beurer GL50 Glucosemeter Zwart mmol/dL NL

De Beurer GL50 glucosemeter is een praktische meter die u overal mee naar toe kunt nemen. Het apparaatje is een glucosemeter, prikpen en USB in één en is dus ideaal voor onderweg of op vakantie.

De GL50 van Beurer helpt u eenvoudig uw bloedsuikerspiegel te meten en maakt het mogelijk de metingen te labelen, danzij de geheugenfunctie. De display is relatief klein, maar blijft duidelijk af te lezen en de meter is te koppelen met uw computer, zodat u met de GlucoMemory-software uw metingen kunt analyseren.

Hoe werkt de Beurer GL50 glucosemeter?

De GL50 van Beurer is eenvoudig te gebruiken en erg praktisch. Wanneer u het dopje van de voorkant van het apparaatje afhaalt, vindt u de prikpen. Hiermee kunt u een druppel bloed afnemen. In het midden vindt u de USB, waarmee u het apparaat eenvoudig kunt aansluiten op uw computer, voor het analyseren van uw meetgegevens en aan het iuteinde van het apparaat kunt u de teststrip invoegen. 

Wanneer u een druppel bloed heeft verzameld op uw vinger, drukt u het teststripje in het apparaat. Zodra de bloeddruppel de strip heeft geraakt, begint de meter te meten. Binnen enkele seconden heeft het apapraatje uw gegevens gemeten en kunt u het in het blauwverlichte display aflezen. De meting kunt u labelen onder 'voor het eten', 'na het eten' of  'algemeen'. Zo heeft u alle gegevens die u wilt duidelijk op een rij. De geheugenfunctie van het apparaat slaat alle metingen op en via de software en de USB-aansluiting kunt u de gegevens eenvoudig overzetten en bekijken.

Let op: De Beurer GL50 is alleen te gebruiken met de control solution van Beurer, Level 3 + Level 4

Artikelnummer 4211125463212
Merk Beurer
Levertijd Op werkdagen voor 21:00 besteld, vandaag verzonden.
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend