Beurer GL42 Glucosemeter mmol/L (NL)

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 1-3 werkdagen
€ 38,65
OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk
De Beurer GL42 glucosemeter heeft alles wat u wenst van een glucosemeter. Met geoptimaliseerd diabetesmanagement en meting in mmol/L
  Je ontvangt 38 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Beurer GL42 Glucosemeter mmol/L (NL)

De Beurer GL42 glucosemeter heeft een extra groot display, zodat u de meetresultaten gemakkelijk kunt bekijken. De eenvoudige meetwaardemarkering is voor geoptimaliseerd diabetesmanagement: voor het eten, na het eten, algemene markering. De codevrije strips zijn eenvoudiger in gebruik en het apparaat geeft een signaal wanneer er te weinig bloed is voor een meting.

Gemakkelijk meten met de GL42 van Beurer

De GL42 meter van Beurer is eenvoudig in gebruik en biedt u al het gemak dat u nodig heeft. De codevrije strips zorgen dat het nog eenvoudiger wordt de meting te voldoen. U drukt de strips erin en ze werken, dus u hoeft geen code meer in te drukken voor u kunt meten. Daarnaast is het display extra groot en gemakkelijk af te lezen. Ook de meetwaardemarkering is geoptimaliseerd voor diabetespatiënten, zodat u metingen kunt doen voor en na het eten en een algemene markering.

Wanneer u te weinig bloed heeft afgenomen om de meting te voldoen, geeft het apparaatje het aan. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat u een verkeerde meting doet of er andere meetwaarden uitkomen dan eigenlijk zou moeten.

Wat zit er in het pakket van de Beurer GL42 glucosemeter?

- Meetapparaat GL42
- Prikhulp
- AST-kap
- 10 lancetten
- 10 teststrips
- Batterijen
- Etui
- Gebruiksaanwijzing
- Korte handleiding
- Bloedsuikerdagboek

Hoe werkt de GL42 glucosemeter van Beurer?

De gebruiksaanwijzing van de GL42 beschrijft precies wat u moet doen om de meting te voldoen, zodat u altijd een beschrijving bij de hand heeft. 
Voor de meting heeft u een druppel bloed nodig. Deze kunt u gemakkelijk verkrijgen door de bijgeleverde lancetten. Het apparaatje geeft een melding wanneer u te weinig bloed heeft voor de meting.

De druppel bloed laat u op de extra brede teststrook vallen. Volg vervolgens de stappen op de gebruiksaanwijzing voor het voltooien van de meting.

De meting is na ongeveer 5 seconden gedaan en hiervoor is slechts 0,6 µl bloed nodig.

Voordelen van de GL42 glucosemeter

De glucosemeter heeft brede teststroken en een grote display, die het extra eenvoudig maken het apparaat te bedienen. Daarnaast is het diabetesmanagement geoptimaliseerd, zodat u altijd de benodigde meetwaarden heeft bij uw vorm van diabetes. Het bloedsuikerdagboek helpt u de gegevens juist te analyseren en ook het apparaat kan de gemiddelde waarden over 7, 14, 30 of 90 dagen berekenen. De GL42 heeft 480 geheugenplekken die de meetgegevens opslaan met datum en tijd en deze gegevens blijven behouden wanneer u de batterijen wisselt.

Extra informatie

Merk Beurer
Voorraad Op voorraad
Levertijd 1-3 werkdagen
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend