Beurer EM41 Digitale TENS spiermassage
gratis verzending

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 2-5 werkdagen

Van € 82,30

Special Price € 78,89

4% korting

OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk
Beurer EM41 spiermassage met LCD-scherm. Met 30 voorgeprogrammeerde en 20 vrije kanalen. Uitgebreide functies en ideaal voor pijnbestrijding.
  Je ontvangt 77 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Beurer EM41 Digitale TENS spiermassage

De digitale TENS/EMS spiermassage heeft drie basisfuncties die gecombineerd toegepast kunnen worden. De elektrische stimulatie van de zenuwbanen is er één (TENS), spierweefsel is de tweede (EMS) en door elektrische signalen opgewekte massagewerking is de derde. Het apparaat heeft twee onafhankelijke stimulatiekanalen en vier zelfklevende elektroden die de massage uitvoeren.

Het apparaat biedt veelzijdige toepassingen voor het verbeteren van het algemene welzijn, vermindering van pijn, behoud van het lichamelijk welzijn, geven van ontspanning, revitalisatie van de spieren en het bestrijden van vermoeidheid. Voor de behandeling kunt u kiezen uit de 30 voorgeprogrammeerde toepassingen of zelf een programma samenstellen. Voor de vrije toepassing heeft u 20 plekken. 

De werking van elektrostimlerende apparaten is gebaseerd op nabootsing van natuurlijke imulsen van het lichaam. Deze impulsen worden door middel van de elektroden doorgegeven aan de zenuw- resp. spiervezels. De elektroden kunnen worden aangebracht op verschillende lichaamsdelen en de impulsen zijn ongevaarlijk en vrijwel pijnloos.

De impulsen die worden overgebracht aan het weefsel beïnvloeden de overdracht van prikkels in de zenuwbanen, zenuwknopen en spiergroepen in het gebied waar u de massage op toepast. Het effect van elektrostimulatie wordt normaal gesproken pas merkbaar bij herhaling van de behandeling. Elektrostimulatie van spieren kan trainingen niet vervangen, maar wel zinvol aanvullen.

De EM41 van Beurer is ideaal wanneer u rugklachten, klachten in lenden en nekwerkvels, gewrichtspijn, neuralgie, hoofdpijn, menstruatiepijn, pijn na letsel aan de ledemanten, pijn bij verstoring van de bloedcirculatie en chronische pijn door verschillende oorzaken heeft.

De EM41 heeft een doktersfunctie voor goede afstemming op uw persoonlijke therapieprogramma en een timer-functie, zodat u de behandeling volledig naar wens kan maken. Het apparaat heeft een veiligheidsuitschakeling en een LCD-scherm, zodat u het apparaat gemakkelijk kan instellen. 

Specificaties Beurer EM41 Digitale TENS Spiermassage

Type apparaat Spiermassage
Programma's 30 voorgeprogrammeerde
20 vrij instelbare
Elektroden 4 elektroden
2 gescheiden regelbare kanalen
Extra Timer-functie
LCD-display
Veiligheidsuitschakeling
Doktersfunctie voor persoonlijke afstemming
 Pulsen Curve tweefasige rechthoekpulsen 
Impulsbreedte: 40 - 250 µs
 Behandelingssterkte 0 - 180 mA 
 Geleverd met 2 aansluitkabels
3 batterijen
4 zelfklevende elektroden (45 x 45cm)
Digital TENS/EMS apparaat
Opbergtas 

Extra informatie

Merk Beurer
Voorraad Op voorraad
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend