Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Benson Thermo Sokken - Zwart 43-46 (3 Paar)

18% sale
Benson Benson Thermo Sokken - Zwart 43-46 (3 Paar)
Productomschrijving
Benson Thermo Sokken - Zwart 43-46 (3 Paar) Geen last meer van koude voeten met deze zachte en warme thermo sokken van Benson. De sokken bevatten bijzondere thermo technieken, ze zijn er speciaal voor gemaakt om de warmte van je lichaam te behouden.Deze sokken hebben een ruime pasvorm en zijn geschikt om te dragen in allerlei soorten schoenen. Het zijn redelijk lange sokken dus je enkels worden ook warm gehouden dankzij de sokken. Ook fijn om thu...

Benson Thermo Sokken - Zwart 43-46 (3 Paar)

Geen last meer van koude voeten met deze zachte en warme thermo sokken van Benson. De sokken bevatten bijzondere thermo technieken, ze zijn er speciaal voor gemaakt om de warmte van je lichaam te behouden.
Deze sokken hebben een ruime pasvorm en zijn geschikt om te dragen in allerlei soorten schoenen. Het zijn redelijk lange sokken dus je enkels worden ook warm gehouden dankzij de sokken. Ook fijn om thuis te dragen als je bijvoorbeeld op de bank zit.
Let op! Om de optimale kwaliteit van de sokken te behouden moet je de sokken niet in de droger stoppen, niet strijker en geen bleekmiddel toevoegen. De sokken kunnen mee in de kleurwas.

Inhoud : Benson Thermo Sokken - Zwart 43-46 (3 Paar)

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Max op 4 Februari 2019
    Goede sokken. De sokken zijn lekker warm en ook nog is snel geleverd.
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking