Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Benson Magneet - 8 Delig

70% sale
Productomschrijving
Benson Magneet - 8 Delig  De handige magneten van Benson kunt u gebruiken om belangrijke documenten op te hangen aan een magnetisch bord. Zo zullen uw documenten niet meer overal en nergens slingeren! De set bestaat uit 8 magneten die erg sterk zijn.  De Benson Magneetset van 8 stuks biedt de perfecte oplossing voor iedereen die behoefte heeft aan een betrouwbare en handige manier om documenten, notities, foto's en meer op te hangen op magnet...

Benson Magneet - 8 Delig 

De handige magneten van Benson kunt u gebruiken om belangrijke documenten op te hangen aan een magnetisch bord. Zo zullen uw documenten niet meer overal en nergens slingeren! De set bestaat uit 8 magneten die erg sterk zijn. 

De Benson Magneetset van 8 stuks biedt de perfecte oplossing voor iedereen die behoefte heeft aan een betrouwbare en handige manier om documenten, notities, foto's en meer op te hangen op magnetische oppervlakken. Deze krachtige magneten zijn veelzijdig en duurzaam, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op elke werkruimte, kantoor of keuken.

Acht magneten

Met deze set van acht magneten hoef je je geen zorgen te maken over rommelige werkplekken of verloren notities. Deze magneten zijn in staat om meerdere vellen papier vast te houden, zodat je al je belangrijke documenten netjes bij elkaar kunt houden. Of je nu een leraar bent die lesmateriaal op een whiteboard wil bevestigen, een professional die belangrijke notities bij de hand wil hebben, of gewoon iemand die georganiseerd wil blijven, deze magneten zijn er om je te helpen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Deze magneten zijn vervaardigd met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Ze behouden hun magnetische kracht en zullen niet snel verzwakken, zelfs niet na langdurig gebruik. Dit betekent dat je ze kunt blijven gebruiken zonder je zorgen te maken dat je documenten op de grond vallen of in de war raken.

De Benson Magneetset is niet alleen functioneel, maar ook handig in gebruik. Dankzij hun bescheiden formaat nemen ze niet veel ruimte in beslag, maar ze leveren wel grote prestaties als het gaat om het op hun plaats houden van je items. De magneten hebben een diameter die voldoende is om de meeste documenten en notities veilig vast te houden.

Deze magneten zijn geschikt voor gebruik op een breed scala aan magnetische oppervlakken, waaronder magnetische whiteboards, krijtborden, koelkasten en meer. Dit maakt ze veelzijdig en bruikbaar in verschillende situaties. Of je nu lesgeeft, vergadert, thuis werkt of gewoon je boodschappenlijstje op de koelkast wilt bewaren, deze magneten zijn er om je te helpen.

Samengevat biedt de Benson Magneetset van 8 stuks een slimme oplossing om georganiseerd te blijven en je documenten en notities op hun plaats te houden. Dankzij hun duurzaamheid en betrouwbaarheid zul je merken dat ze snel onmisbaar worden in je dagelijks leven. Bestel vandaag nog je set en ontdek het gemak van deze handige magneten.

Kenmerken:

  1. Aantal magneten: De set bevat in totaal 8 magneten, wat voldoende is voor verschillende toepassingen.

  2. Sterke magnetische kracht: Deze magneten zijn zeer krachtig en kunnen meerdere vellen papier stevig vasthouden zonder te verschuiven.

  3. Duurzaamheid: Ze behouden hun magnetische kracht langdurig, zodat je ze keer op keer kunt gebruiken.

  4. Veelzijdigheid: Geschikt voor gebruik op verschillende magnetische oppervlakken, zoals whiteboards, krijtborden, koelkasten en meer.

  5. Handig formaat: De magneten hebben een bescheiden formaat dat voldoende is om de meeste documenten en notities veilig vast te houden, zonder te veel ruimte in beslag te nemen.

  6. Inhoud: Benson Magneet - 8 Delig 

Met deze kenmerken biedt de Benson Magneetset een handige en betrouwbare oplossing om je documenten en notities netjes georganiseerd te houden op diverse magnetische oppervlakken.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking