Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Benson Clean Opvouwbare Emmer - 10 Liter

16% sale
Benson Clean Benson Clean Opvouwbare Emmer - 10 Liter
Productomschrijving
Benson Clean Opvouwbare Emmer - 10 Liter Deze emmer met een inhoud van 10 liter is opvouwbaar en daardoor perfect te gebruiken op de camping of bij andere vakantieactiviteiten. Als hij is opgevouwen neemt hij maar weinig ruimte in beslag, waardoor je hem makkelijk in bijvoorbeeld je rugzak stopt als je gaat hiken. Tegenover het schenkgedeelte zit een uitsparing waar je een touwtje aan vast kunt binden. Kenmerken: Kleur: grijs Inhoud: 10 liter Kl...

Benson Clean Opvouwbare Emmer - 10 Liter

Deze emmer met een inhoud van 10 liter is opvouwbaar en daardoor perfect te gebruiken op de camping of bij andere vakantieactiviteiten. Als hij is opgevouwen neemt hij maar weinig ruimte in beslag, waardoor je hem makkelijk in bijvoorbeeld je rugzak stopt als je gaat hiken. Tegenover het schenkgedeelte zit een uitsparing waar je een touwtje aan vast kunt binden.

Kenmerken:

 • Kleur: grijs
 • Inhoud: 10 liter
 • Klein op te vouwen

Inhoud: Benson Clean Opvouwbare Emmer - 10 Liter

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Joann Vd Brom-Kamphuis op 7 Mei 2022
  Er zat helaas geen deksel bij, daar had ik mij op verkeken. Maar we hebben de 5 en 10 liter genomen. Is makkelijker op te ruimen in de camper. Wij gaan het beleven in september of het makkelijker is dan een emmer.
  Tot nu toe ...
  Er zat helaas geen deksel bij, daar had ik mij op verkeken. Maar we hebben de 5 en 10 liter genomen. Is makkelijker op te ruimen in de camper. Wij gaan het beleven in september of het makkelijker is dan een emmer. Tot nu toe bevelen wij de emmers aan. Alleen moet je wel even kijken hoe je ze kunt vergroten, ik heb artrose in de vingers en vindt het dus een beetje zwaar gaan, maar ik heb de oplossing gevonden door het open te duwen met mijn knokkels.
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking