Poppen

Sorteer 16 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 16 producten

Van hoog naar laag sorteren

Poppen

Poppen

Voor alle kinderen die graag vader of moedertje spelen hebben wij een leuk uitgebreid assortiment van poppen, barbies en style poppen. Van grote poppen tot kleine poppen en van barbies tot styling poppen. Bij de voordeeldrogisterij kan je het allemaal vinden en dat ook nog voor een leuke goedkope prijs! Geen tijd of zin om speelgoed te halen? Bij ons bestel je eenvoudig en voordelig online. Ook hebben wij styling poppen waar je kind haar creativiteit kan laten stromen. Kinderen houden van spelen met poppen. Ze verzorgen de poppen, vertellen verhalen tegen ze, nemen ze mee naar bed enzovoorts. Kinderen vinden houvast bij poppen doordat poppen altijd geduldig luisteren en niks vervelend terug zeggen. Bij poppen horen natuurlijk ook verschillende accessoires daarom hebben wij ook een paar leuke aankleed barbies. Met veel verschillende kleding spelen of een hele stal erbij! Wij hebben dezelfde barbies in verschillende uitvoeringen en met verschillende kleding en accessoires.

Ons assortiment:

- Pop en Paard Speelset - 24-delig
- Kidsfun - Tienerpop Linda met Kleding
- Kidsfun - Tienerpop Linda met Kleding
- Kidsfun - Tienerpop Linda met Kleding
- Tienerpop Angela - Blauw jurkje met Vleugels
- Kidsfun - Tienerpop Miriam
- Tienerpop Lisa - Roze jurkje, Bruin haar met Gitaar
- Tienerpop Lisa - Paars jurkje, Blond haar met Gitaar
- Pop in Kinderstoel roze
- Pop in Kinderstoel blauw
- Kidsfun - Tienerpop Miriam
- Prinses Aankleedpop
- Haar & Make-up Styling Hoofd

Linda, Miriam en Lisa
Voor welke barbie ga jij? De stoere Lisa met gitaar of de schattige vrouwelijke Linda? Ben je meer een dierenvriend? Geen zorgen! Daarom hebben wij barbie Miriam die gek is op honden. Welke kleren trekt je barbie vandaag aan en waar neem je haar mee naartoe? Je kind kan haar creativiteit laten gaan bij de verschillende uitvoeringen die wij aanbieden. Laat de pop je beste vriendin worden en ga samen erop uit. Ook hebben wij poppen met vleugels voor als je haar wilt laten vliegen. Ook Hun prachtige haren zijn geschikt om te borstelen en opsteken hoe jij maar wilt. Vandaag een stoere pop en morgen weer een jurkje aan laat jouw kind eigen baas zijn en heerlijk variëren. Met de Prinses aankleedpop heb je voor elke dag een andere look.  Ga naar je vriendinnetjes toe en samen spelen met je favoriete pop. Ook hebben wij een pop met meer alleen dan een pop, samen met een hele paarden stal. Kinderen vinden het super als er meer attributen bij komen kijken.

Spelen met poppen is leerzaam

Spelen met poppen stimuleert kinderen enorm om hun fantasie te ontwikkelingen en tegelijkertijd hun inbeeldingsvermogen. Ook kunnen kinderen bepaalde situaties dan beter begrijpen als ze het naspelen in hun veilige poppenhuiswereldje. Oftewel, een zeer goede manier om uw kind te helpen met ontwikkelen. Ook bevordert de samenwerkingen ontwikkeling van u kind. Samen met de poppen spelen en vriendjes worden. Altijd je pop overal mee naartoe nemen en een pop maakt het soms makkelijk voor je kind om andere kinderen te leren kennen. Kinderen werken continu aan hun communicatie skills door middel van poppen. Daarom is spelen met poppen niet alleen leuk maar ook nog eens heel erg leerzaam.