Luchtbevochtiging

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Luchtbevochtiging

Luchtbevochtiging

De luchtbevochtigers zijn zeer belangrijk als uw kind last heeft van geïrriteerde luchtwegen of droge ogen. Als u een luchtbevochtiger gebruikt dan gaat de kwaliteit van de  lucht drastisch omhoog. Te droge lucht kan veel problemen opleveren voor kinderen waaronder geïrriteerde luchtwegen en of droge ogen. De luchtbevochtiger is de ideale oplossing voor uw kind! 

  • Plaats de luchtbevochtiger ergens midden in de kamer, maar niet onder een meubel of ergens in een hoekje, dit omdat de luchtbevochtiger dan niet optimaal wordt gebruikt. En nu is die het meest effectief 

  • Laat de luchtbevochtiger langdurig in een kamer staan, niet steeds verplaatsen van kamer want dan is de luchtbevochtiger niet effectief.

  • Laat de luchtbevochtiger in de hoogste stand werken, als u er geen last van heeft. Als u de kamer verlaat raden wij u aan om de luchtbevochtiger op de hoogste stand te zetten dan komt u terug en dan is er veel veranderd. Als u eenmaal later dan weer terug komt dan kunt u de luchtbevochtiger op een lagere stand zetten. 

  • Zorg ervoor dat er voldoende water in het waterreservoir zit. Bevochtigers werken vaak beter als er meer water in zit. En als u te weinig water erin hebt, stopt de luchtbevochtiger als het op is. Dus is het zaak voordat u hem aanzet dat u goed heeft gechecked of er water in zit. 

Lanaform Charly luchtbevochtiger

Charly is een luchtbevochtiger speciaal ontwikkeld voor kinderen. Met Charly kunt u met een gerust hart uw kind met ademhalingsproblemen de hele nacht in zijn of haar bedje laten liggen. Charly werkt niet alleen 's nachts, maar is overdag ook een ideale oplossing. Negatieve ionen in de waterdamp hechten aan pollen en stofdeeltjes, waardoor deze aanzienlijk gereduceerd worden. De luchtbevochtiger heeft een waterreservoir van vijf liter en schakelt automatisch uit wanneer deze leeg is, voor extra gebruiksveiligheid. Charly valt zowel bij kinderen als bij ouders in de smaak door het leuke design en de gebruiksvriendelijkheid. De bevochtiger kan met een vol reservoir 16 uur lang een koude waterdamp verspreiden, en daarbij is het ook mogelijk een heerlijke olie aan het water toe te voegen, waardoor de geur zich verspreidt door de gehele ruimte. Charly vermindert pollen en stofdeeltjes in de lucht en bevordert de luchtvochtigheid, wat een gunstig effect heeft op uw kind.

Lanaform Lily Luchtbevochtiger voor kinderkamer

Productbeschrijving

Lily is een schattige luchtbevochtiger voor in de kinderkamer. Kinderen hebben vaak last van droge lucht en krijgen hierdoor irritaties aan de luchtwegen. Lily voorkomt deze problemen door de lucht te bevochtigen met koude stoom. Lily is geluidloos en kan dus ook 's nachts worden gebruikt. Naast koude stoom kan Lily ook essentiële oliën verspreiden. De luchtbevochtiger produceert negatieve ionen die zich hechten aan positieve ionen en stofdeeltjes, zodat deze moeilijker in te ademen zijn. Het vervangbare waterfilter maakt de stoom nog zuiverder en zachter. Het apparaat heeft een waterreservoir van 3,5 liter waarmee hij meer dan 11 uur lang kan bevochtigen. Het rustgevende design van Lily stelt zowel kinderen als ouders gerust. Lily is voorzien van een veiligheidsmechanisme wat het apparaat automatisch uitschakelt wanneer het reservoir leeg is en kan op de door u gewenste vochtigheidsgraad worden ingesteld.

Bescherm uw kind tegen een uitgedroogde huid en irritaties aan de luchtwegen met de schattige maar praktische Lily luchtbevochtiger