Baby Accessoires

Sorteer 157 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorteer 157 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Baby Accessoires

Baby accessoires

Een baby heeft uiteraard veel zorg nodig. De juiste producten zijn bij deze verzorging natuurlijk essentieel. Alles wat je nodig hebt als je een baby thuis hebt, koop je bij Voordeeldrogisterij.nl; van flesjes en flesspenen tot vitamines en luiers, alles voor je kleintje op een rijtje! Ook op het gebied van verzorging van de babyhuid, voeding en speelgoed voor de baby kun je hier alles vinden. Daarnaast zijn ook de meest praktische baby accessoires in deze webwinkel te verkrijgen. Zo kun je onder andere zuigflessen, fopspenen en babyfoons in deze categorie vinden. Wanneer je deze producten voor 21:00 besteld worden ze dezelfde dag nog verzonden als ze op voorraad zijn.

Zuigflessen en tuitbekers

Wanneer je een baby gekolfde melk of flesvoeding wilt geven is een goede zuigfles natuurlijk onmisbaar. Bij voordeeldrogisterij.nl hebben we zuigflessen in alle soorten en maten. Het belangrijkste is om een zuigfles te kopen die bij de leeftijd van jouw baby past. Er zijn bijvoorbeeld zuigflessen voor baby’s vanaf 0 tot 6 maanden maar ook zuigflessen die pas vanaf 9 maanden gebruikt kunnen worden. De verschillen tussen deze zuigflessen zitten hem met name in de afmetingen van de flesspeen op de fles. Ook de afmetingen van de zuigflessen zelf kunnen behoorlijk verschillen. Er zijn bijvoorbeeld kleine zuigflessen met een inhoud van 120 milliliter maar ook grotere zuigflessen met een inhoud van bijvoorbeeld 250 of 260 milliliter. Tuitbekers of antilekbekers zijn vaak de meest logische opvolgers van zuigflessen. Wanneer de baby groot genoeg is kun je een tuitbeker gebruiken om het kind te laten drinken zonder de nek te belasten. Door het antileksysteem waarover veel van de tuitflessen beschikken is het ook makkelijk om de flessen onderweg te gebruiken. Tuitflessen zijn de ideale tussenstap voor een baby tussen zuigflessen en zelfstandig drinken uit een beker.

Fopspenen en speelgoed

Fopspenen zijn voor veel baby’s heel belangrijk om te ontspannen en in slaap te komen. Bij voordeeldrogisterij.nl hebben we dan ook een groot aanbod aan fopspenen. De fopspenen die je bij voordeeldrogisterij.nl kunt kopen voldoen allemaal aan strenge eisen omtrent de veiligheid. Je moet er wel zelf op letten dat kinderen niet te veel in de fopspeen bijten. Als dit wel gebeurt kun je beter een bijtring geven, die kun je uiteraard ook bij voordeeldrogisterij.nl kopen. Deze bijtringen kun je tussen de babyaccessoires vinden in de categorie speelgoed. Behalve bijtringen vind je hier ook warmteknuffels en normale knuffels. Ook speeltjes voor in bad en ander speelgoed kun je in deze categorie vinden.

Babyfoon en overige

Als ouder wil je jouw baby eigenlijk geen moment alleen laten. Toch zul je er langzaam naar toe moeten werken dat het kind alleen in een kamer ligt te slapen. De babyfoon is een ideaal hulpmiddel om een baby toch in de gaten te kunnen houden wanneer deze in een andere ruimte ligt te slapen. Je kunt door middel van een geluidsverbinding via de babyfoon horen wanneer de baby huilt en naar aanleiding daarvan naar de kamer gaan. In de categorie overige kun je andere babyaccessoires vinden zoals bordjes, babyweegschalen, bekers en rietjes. Je kunt al met al eigenlijk alle accessoires die je voor de verzorging van een baby nodig hebt vinden bij voordeeldrogisterij.nl. De artikelen zijn altijd scherp geprijsd en worden mits voorradig nog dezelfde dag verzonden wanneer je voor 21:00 besteld.