AveoTSD tongstabilisator
gratis verzending

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 1-3 werkdagen

Van € 99,95

Special Price € 89,95

10% korting

OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Sinds 2007 erkende webshop

De AVEO TSD tongstabilisator is een medisch hulpmiddel die u op revolutionaire wijze van het snurken af helpt. De tongstabilisator is geschikt voor mensen met een lichte vorm van apneu die geen gebruik kunnen maken van een antisnurkbeugel, omdat zij bijvoorbeeld een onvolledig gebit hebben. De AVEO TSD is dus ideaal voor mensen die geen gebruik kunnen maken van een antisnurkbeugel, maar wel lijden aan een lichte vorm van apneu.

  Je ontvangt 88 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

AVEO TSD tongstabilisator

De AVEO TSD tongstabilisator is het revolutionaire medische hulpmiddel wat u helpt van het snurken af te komen. De tongstabilisator is geschikt voor mensen die een lichte vorm van apneu hebben, maar geen gebruik kunnen maken van een antisnurkbeugel door bijvoorbeeld een onvolledig gebit. De AVEO TSD is dus ideaal voor mensen die geen gebruik kunnen maken van een antisnurkbeugel en toch lijden aan een lichte vorm van apneu.

Hoe wordt snurken veroorzaakt?

Snurken kan op verschillende manieren veroorzaakt worden. Vaak wordt snurken veroorzaakt door het blokkeren van de luchtwegen door de tong. Als u op uw rug slaapt is de kans groot dat de tong in de keel zakt waardoor de luchtwegen geblokkeerd worden en het weefsel achterin de keel gaat trillen. Dit veroorzaakt het snurkgeluid. De ideale oplossing is dus de tong uit de keel houden. Mensen die een onvolledig gebit hebben kunnen geen gebruik maken van een antisnurkbeugel, waarvoor de AVEO TSD dus de ideale oplossing is.

Hoe werkt de AVEO TSD?

De AVEO TSD is een tongstabilisator die de tong buiten de mond houdt. De tongstabilisator heeft een zacht zuigende werking op de tong waardoor deze op haar plek gehouden wordt en zo de luchtwegen niet blokkeert. De AVEO TSD geeft een eenvoudige, comfortabele, betaalbare en effectieve oplossing tegen snurken. De tongstabilisator is compact en kan eenvoudig meegenomen worden op reis. Het middel heeft maar enkele nachten gewenning nodig en is eenvoudig in gebruik. Met gebruik van de AVEO TSD zal het snurken minder worden of zelfs helemaal verdwijnen, en dat op een eenvoudige en comfortabele manier.

Extra gebruiksgemak

De tongstabilisator geeft extra gebruiksgemak door het comfort, de eenvoud in het gebruik en met name de hygiëne. Het middel is gemakkelijk te reinigen met lauw water zodat u het product elke dag kunt gebruiken.

De AVEO TSD tongstabilisator geeft u, en uw partner de kans te genieten van de ideale nachtrust.

Extra informatie

Merk Aveo
Voorraad Op voorraad
Levertijd 1-3 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend