Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Artdeco - Mineral Compact Powder Refill - 9 g

28% sale
Productomschrijving
Artdeco - Mineral Compact Powder Refill - 9 g: Een Natuurlijke en Matte Afwerking met Minerale Poeder Artdeco Mineral Compact Powder Refill is een navulling voor het Mineral Compact Powder. Met een gewicht van 9 g biedt deze poederformule een natuurlijke en matte afwerking voor een perfecte teint. Belangrijkste Kenmerken: Minerale Formule: Het poeder is mogelijk verrijkt met mineralen, wat kan bijdragen aan een zachte en natuurlijke uitstr...

Artdeco - Mineral Compact Powder Refill - 9 g: Een Natuurlijke en Matte Afwerking met Minerale Poeder

Artdeco Mineral Compact Powder Refill is een navulling voor het Mineral Compact Powder. Met een gewicht van 9 g biedt deze poederformule een natuurlijke en matte afwerking voor een perfecte teint.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Minerale Formule: Het poeder is mogelijk verrijkt met mineralen, wat kan bijdragen aan een zachte en natuurlijke uitstraling.

  2. Matte Afwerking: Het product kan zorgen voor een matte afwerking, waardoor overtollige glans wordt verminderd en de huid er egaal uitziet.

  3. 9 g Navulling: Met 9 g product biedt de navulling voldoende hoeveelheid poeder voor herhaald gebruik.

  4. Compatibel met Compact Powder Case: Deze navulling is ontworpen om te passen in het Compact Powder Case van Artdeco, waardoor het handig is voor bijwerken onderweg.

Gebruiksaanwijzing:

Plaats de Mineral Compact Powder Refill in het Compact Powder Case van Artdeco. Breng de poeder aan met een poederkwast en verdeel gelijkmatig over het gezicht voor een natuurlijke afwerking.

Artdeco Mineral Compact Powder Refill is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een poeder met minerale voordelen voor een matte en natuurlijke teint. Het is handig als navulling voor het Compact Powder Case van Artdeco.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking