Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Ariel Vloeibaar Revita Black - 34 Wasbeurten - 1700 ml

10% sale
Ariel Ariel Vloeibaar Revita Black - 34 Wasbeurten - 1700 ml
Productomschrijving
Ariel Vloeibaar Revita Black - 34 Wasbeurten - 1700 ml Ariel Vloeibaar Revita Black is een vloeibaar wasmiddel dat speciaal is ontworpen om zwarte en donkere kleding te reinigen en te beschermen. Het biedt een grondige reiniging en helpt om de kleuren van je zwarte kleding levendig en intens te houden. Het product wordt geleverd in een navulfles met een inhoud van 1700 ml, wat goed is voor ongeveer 34 wasbeurten. De formule van Ariel Vloeibaar ...

Ariel Vloeibaar Revita Black - 34 Wasbeurten - 1700 ml

Ariel Vloeibaar Revita Black is een vloeibaar wasmiddel dat speciaal is ontworpen om zwarte en donkere kleding te reinigen en te beschermen. Het biedt een grondige reiniging en helpt om de kleuren van je zwarte kleding levendig en intens te houden. Het product wordt geleverd in een navulfles met een inhoud van 1700 ml, wat goed is voor ongeveer 34 wasbeurten.

De formule van Ariel Vloeibaar Revita Black is geoptimaliseerd om zichtbaar vuil en vlekken effectief te verwijderen zonder de donkere kleuren te vervagen. Het wasmiddel dringt diep door in de vezels van de kleding en helpt om vuil en vlekken los te maken, zodat ze gemakkelijk uit de stof kunnen worden gespoeld.

Ariel Vloeibaar Revita Black helpt om de intense kleuren van je zwarte kleding te behouden, zelfs na meerdere wasbeurten. Het beschermt de vezels tegen verkleuring en voorkomt dat de kleuren vervagen, waardoor je kleding er langer als nieuw uitziet.

Om Ariel Vloeibaar Revita Black te gebruiken, giet je de juiste hoeveelheid wasmiddel in het doseerbakje van je wasmachine, afhankelijk van de grootte van de waslading en de mate van vuilheid. Volg de instructies op de verpakking voor de beste resultaten en om je zwarte kleding zo goed mogelijk te verzorgen.

Kenemerken:

MerkAriel
Inhoud1700 ml 
Aantal wasbeurtenOngeveer 34

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Berend op 16 December 2023
    Super middel
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking