Aqua Laser Spray Mop - Vloerreiniger Rood

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Aqua Laser Spray Mop - Vloerreiniger Rood

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

Wilt u uw vloer zowel reinigen als drogen met één apparaat en één handeling? Dat kan met de Aqua Laser Spray Mop, hiermee reinigt u uw vloer en trekt u hem gelijk daarna droog. Vul de tank met water of een vloerreiniger en klik hem in de Spray Mop. Hierna kunt u aan de slag met het reinigen van uw vloer. 

  Je ontvangt 28 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Aqua Laser Spray Mop - Vloerreiniger Rood

 Wilt u uw vloer zowel reinigen als drogen met één apparaat en één handeling? Dat kan met de Aqua Laser Spray Mop, hiermee reinigt u uw vloer en trekt u hem gelijk daarna droog. 

Vul de tank met water of een vloerreiniger en klik hem in de Spray Mop. Hierna kunt u aan de slag met het reinigen van uw vloer. Met het vormgegeven design ligt de Spray Mop comfortabel in uw handen en sprayt u gemakkelijk vlekken in met de schoonmaakmiddelen. Dit kunt u doen door in de hendel te knijpen en het schoonmaakwater zal zich vernevelen over de vlekken voor uw mop.  Daarna kunt u verder gaan en kunt u de mop op het ingespoten stukje vloer zetten zodat de hardnekkige vlekken opgevegen kunnen worden. 

Dankzij de Aqua Laser Spray Mop hoeft u nooit meer moeilijk te doen met een dweil en een emmer. De Spray Mop is handig en licht in het gebruik. De Aqua Laser Spray Mop kan gebruikt worden op de volgende vloeren: Keramiek, Hout, Laminaat, Marmer en steen. 

Inhoud: Aqua Laser Spray Mop - Vloerreiniger Rood

Merk Bekend van TV
Voorraad Op voorraad
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend