Antisnurkbeugel Somnoguard 3

gratis verzending

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Antisnurkbeugel Somnoguard 3

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
  Als u dit product koopt dan krijgt u 59 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Somnoguard 3 Antisnurkbeugel

De Somnoguard antisnurkbeugels zijn beugels die eenvoudig in gebruik zijn, en u helpen het snurken te verminderen. De Somnoguard 3 is een enkelvoudige (monoblock) antisnurkbeugel. De beugel bestaat uit thermoplastische kunststoffen die verwarmd kunnen worden, en vervolgens kunnen worden gevormd naar uw gebit. De beugel kan in heet water gestopt worden en vervolgens naar het gebit gevormd worden. Het aanmeten gebeurt zowel op de boven- als onderkaak, zodat de beugel volledig in de mond past, en u hier geen ongemak aan ondervindt. Na het aanmeten kunt u de beugel afspoelen met koud water, of vanzelf af laten koelen.

Voor het aanschaffen van de Somnoguard antisnurkbeugel wordt aangeraden te kijken of u voldoende door uw neus kunt ademen. Er zit een luchtgat in de beugel, maar dit is niet genoeg om volledig door te ademen. Ook dient u een goed gebit te hebben voor juiste werking van de beugel.

De Somnoguard 3 heeft een aantal belangrijke kenmerken, namelijk een verbeterde retention door het nieuwe ontwerp, het klinisch effect is al bewezen door de voorgaande versies (50 - 80% van de mensen had minder last van snurken), de beugel is goed verdraagbaar, gemakkelijk aanpasbaar in korte tijd en zonder gereedschap, en de gemiddelde levensduur van de beugel is een jaar.

tl_files/userImages/schnarchen/schnarchen-SomnoGuard-0.jpgtl_files/userImages/schnarchen/schnarchen-SomnoGuard-4.jpgtl_files/userImages/schnarchen/schnarchen-SomnoGuard-1.jpg

SomnoGuard 3: Afbeelding links voor het aanmeten, afbeelding midden en rechts na het aanmeten.

De Somnoguard 3 is geschikt voor een kleine, medium en grote kaak. 90 Tot 95% van de bevolking past de beugel.

Artikelnummer 2006205
Merk Somnoguard
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info