Ambi Pur Interieur Starter - Vleugje Bloesem 20 ml

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Ambi Pur Interieur Starter - Vleugje Bloesem 20 ml

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?

De navullingen hebben een kwalitatief hoogwaardige geur die geurtjes elimineren en verfrissen, zodat jij en je huis van een echte geur en een verfrissende ervaring kunnen genieten. 

  Als u dit product koopt dan krijgt u 5 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Ambi Pur Interieur Starter - Vleugje Bloesem 20 ml

De navullingen hebben een kwalitatief hoogwaardige geur die geurtjes elimineren en verfrissen, zodat jij en je huis van een echte geur en een verfrissende ervaring kunnen genieten. Bovendien kun je de intensiteit van de verspreider instellen, afhankelijk van de door jou gewenste geursterkte. De navulling gaat tot wel 90 dagen mee als deze 12 uur per dag op stand 2 gebruikt wordt.

  • Verwijdert luchtjes en laat een lichte frisse geur achter
  • Hoogwaardige geuren
  • Regelbare geurintensiteit
Het flesje altijd rechtop houden. Haal de verspreider uit het stopcontact alvorens het flesje erin te steken. Verwijder de dop en plaats het flesje rechtop in de verspreider met het logo aan de voorkant. Duw het flesje erin totdat deze vast klikt en voorkom dat het filter beschadigd wordt. Steek de verspreider in het stopcontact met het flesje aan de onderkant. Laat 50 cm ruimte aan de bovenkant voor een goede verdamping. Stel de sterkte van de geur in, indien gewenst.

Buiten het bereik van kinderen houden. Luchtverfrissers zijn geen vervanging van een goede hygiëne. Voorkom hard stoten. Als de verspreider defect of beschadigd is, verwijder deze dan uit het stopcontact. Maak de verspreider niet open. Niet aanraken met natte handen of metalen voorwerpen. Het flesje met geen enkele vloeistof vullen. De verspreider niet bedekken of verven. Niet op of in de buurt van gepolijste, geverfde of kunststof oppervlakken plaatsen. Niet in afgesloten ruimtes gebruiken. Veeg eventueel gemorste vloeistof onmiddellijk op.
 
Inhoud: Interieur Starter 1 Stuk Vleugje Bloesem 20 ml 1
Artikelnummer 5410076887361
Merk Ambi Pur
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info