Airwick Starterset Geurverstuiver / Luchtverfrisser - Zachtheid van Katoen 19 ml

Van € 6,04

Special Price € 4,65

23% korting

  • Koop 3 voor € 4,33 per stuk. en bespaar 7%
OF
  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?

De Air Wick Pure Katoen Elektrische Geurverspreider creëert een heerlijke atmosfeer in je huis en verspreidt automatisch een elegante geur.

  Als u dit product koopt dan krijgt u 4 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

AirWick Starterset Geurverstuiver / Luchtverfrisser - Zachtheid van Katoen 19 ml

De Air Wick Pure Katoen Elektrische Geurverspreider creëert een heerlijke atmosfeer in je huis en verspreidt automatisch een elegante geur. Plug de geurverspreider in je stopcontact en kies zelf de gewenste geurintensiteit. De geurverspreider geeft 5x meer controle over de parfum dat zowel gepast is een kleine of grote ruimte. Je voelt je altijd fris en welkom.

Inhoud: AirWick Starterset Geurverstuiver / Luchtverfrisser - Zachtheid van Katoen 19 ml

Artikelnummer 3059943025424
Merk Airwick
Verzendkosten € 5,95 (gratis vanaf €60)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info

Airwick Starterset Geurverstuiver / Luchtverfrisser - Zachtheid van Katoen 19 ml

  16 item(s)

De geur en sterkte viel tegen

"Met 2 katten in huis en kleine man van 2 jaar en een open keuken. Leek mij de airwick ideaal om de etenslucht en andere niet zo fijne geurtjes te maskeren. Maar het luchtje viel mij wat tegen, had een frisse geur verwacht maar dat was dus niet het geval. Ook vond ik de geur vrij sterk en overheersend en dat in een ruimte van +- 60m2. Zelf op de laagste stand vond ik hem zelfs te sterk.
Verder is hij gebruiksvriendelijk en iedereen heeft wel een stopcontact vrij waar de airwick in kan"

Beoordeling door AnoukTitia / (Geplaatst op 20-06-2019)

Subtiele maar goede geur

"Ik heb al vaker producten van dit merk gehad, en ik ben er over het algemeen heel tevreden over. Je kan het product heel makkelijk in elkaar zetten, met een fijne duidelijk uitleg wat staat op de verpakking. Daarna kan het product in bet sfopcontact en doet hij het gelijk. Je kan hem op verschillende standjes zetten waardoor hij meer/minder geur verspreid, afhankelijk wat je lekker vind, maar hoe hoger de stand, hoe sneller hij opgaat. Ik persoonlijk zet hem altijd vrij hoog, hij hangt in de keuken en dan vind ik het fijn als je na het koken geen etensresten meer ruikt. Op de hoogste stand gebeurd dit, maar dan gaat hij wel snel leeg.
Verder ruikt deze geur lekker subtiel en niet te sterk, maar genoeg om de nare geuren weg te halen "

Beoordeling door Ilona / (Geplaatst op 14-06-2019)

Lekkere geur, maar geur houd niet zo lang

"Ik heb het produkt nu ongeveer 4 weken. De geur is sterk afgenomen, en hij is helemaal leeg. Ik had gehoopt dat de geur langer zou hangen"

Beoordeling door Herma / (Geplaatst op 13-06-2019)

top product

"Ik heb de Air Wick Pure Katoen Elektrische Geurverspreider al een paar weken in huis hangen. Ik was in het begin een beetje sceptisch tegenover het product omdat ik nogal geurgevoelig ben en dacht dat ik het alleen maar vervelend zou vinden. Dit viel echter heel erg mee. De Air Wick Pure Katoen Elektrische Geurverspreider heeft een niet al te aanwezige maar wel verfrissende geur, waardoor het niet storend is maar wel een verschil maakt. Ik vind het dus ook top dat gemakkelijk zelf de verfrisser kan instellen op hoeveel geur hij verspreidt. Door de 5 standen kan hij zowel in grotere als kleinere ruimtes gebruikt worden. Wat ik verder fijn vind is dat bij het design rekening is gehouden met dat je in 1 stekkerpunt meerdere stekkers kan gebruiken. Hij is zo ontworpen dat hij dus niet de andere stekkerpoorten blokkeert. Al met al dus een prima product!"

Beoordeling door RevClub / (Geplaatst op 12-06-2019)

Top!

"Een constante subtiele geur geeft de airwick af. Een frisse geur in huis zonder dat je direct merkt dat deze uit het stopcontact komt. "

Beoordeling door Marie / (Geplaatst op 04-06-2019)

Een heerlijke geur in huis

"Door de Airwick pure geur verspreider in het stopcontact te plaatsen start het verspreiden van de heerlijke geur. De geur is uiteraard erg persoonlijk maar ik vind het wel lekker.
Deze Airwick pure Geur verspreider heeft een verpakking waar een heldere uitleg op vermeld staat.
Zodra de vloeistof bescherming los gemaakt is, dan is de montage met de verdamper erg gemakkelijk. Deze uitleg is met plaatjes uitgelegd en is daardoor laagdrempelig voor in gebruik name. Het klikt erg gemakkelijk in elkaar. met een veilige sluiting ook kindvriendelijk, want jonge kinderen krijgen de vloeistof sluiting niet open.
Er zijn 5 doseerstanden waar een keuze uit gemaakt kan worden, waar bij stand 5 de meeste geur verspreid. er moet wel vermeld worden dat in stand 5 en een kleinere ruimte er veel geur per ruimte eenheid wordt vrijgegeven. Liever dus op een lagere stand met een absoluut wenselijke hoeveelheid frisheid
De geur wordt uiteraard wel opgewarmd maar zeker niet storend warm.
In onze stopcontact blijft deze Airwick pure geur verspreider prima zitten en valt er niet makkelijk uit. Geen vleistof aan de handen en plakt niet.
Van mij mogen er nog veel meer geuren komen, deze versie is een blijvertje.
"

Beoordeling door Gerard / (Geplaatst op 03-06-2019)

Verfrissende aangename geur

"De Airwick geurverstuiver hangt nu een aantal weken bij ons in huis. En ik ben aangenaam verrast. De geurverstuiver geeft een subtiele verfrissende geur in huis. Het is niet te overheersend. Het is ook makkelijk in gebruik. Je plugt hem in het stopcontact en de geur wordt verspreid. Bij ons is het voldoende om hem op stand 2 te zetten. Er zitten 5 standen op. Kortom ik vind het zeker een aanrader. "

Beoordeling door therenzz / (Geplaatst op 03-06-2019)

Aangenaam thuiskomen

"Stand voluit van deze geur is heftig maar zeker niet smerig. Ik vind de geur lekker maar te sterk is ook weer niet fijn, stand 2 is voor de kleine ruimte van de gang goed! De kattenbak die dicht bij de voordeur staat is niet te ruiken. Ik kom in een aangenaam geur thuis. Echt een aanrader. "

Beoordeling door Mlise / (Geplaatst op 01-06-2019)

Heerlijke geur!

"De geur van katoen is heerlijk aanwezig maar niet té overheersend. Ik heb hem op de tweede stand en ruik regelmatig een vleugje voorbij komen. De geur is aangenaam, een beetje zoetig maar ook lekker fris. Het is erg gebruiksvriendelijk en als de luchtverfrisser in het stopcontact zit heb je er geen omkijken meer naar. Bij ons hangt de luchtverfrisser in de hoek van de woonkamer, op een plek waar onze peuter niet bij kan. Dat leek me wel zo veilig, ondanks dat er geen vochtige nevel is bij dit product.
Het uiterlijk is ook niet storend in het interieur. Daarbij is er over nagedacht dat je beide stopcontacten kunt gebruiken zodra hij ingeplugd is.
Al met al zeker een aanrader. Ben ook erg benieuwd naar de andere geuren die er in kunnen!"

Beoordeling door Jamy / (Geplaatst op 01-06-2019)

Aangename geur

"Erg prettige geur van Airwick. Een fijne rustige geur die niet overheersend is.
Ook is het apparaat fijn voor in het stopcontact je kunt dan beide stopcontacten blijven gebruiken. De geur van katoen is erg fris en kun je de hele dag gebruiken ik gebruik het dan meestal op stand 2. Na het koken zet ik vaak wat hoger zodat de geur wat meer verspreid worden. Erg prettig en aangenaam product!"

Beoordeling door Nykol / (Geplaatst op 30-05-2019)

Super fijn en lekker fris

"Ruim een week geleden heb ik de luchtververser van Air wick binnen gekregen. Aan de buitenkant van de verpakking zit een “kras en ruik” sticker. Natuurlijk wilde ik gelijk even snuffelen. Mijn eerste indruk was dat het een zachte aangename geur was. Eentje die doet denken aan pas gewassen wasgoed dat buiten aan de lijn hangt.
Het apparaatje heeft een mooi en rustig ontwerp in neutrale kleuren. Ik denk dat dit in ieder huis niet zou misstaan. Hij is makkelijk aan de bovenkant hoger en lager te zetten. Wat ik zelf erg makkelijk vind is dat het ontwerp zo is gemaakt dat hij ook bij een stopcontact waar twee stekkers in kunnen in de bovenste kan als er in de onderste al een stekker zit. Dit is niet bij alle elektrische geur-verspreiders het geval.
Op de verpakking staat dat je hem 75 dagen kunt gebruiken mits hij op de laagste stand staat. Dit is dan ook de eerste stand waarop ik hem heb getest.
Ik heb hem in onze woonkamer/ keuken hangen van 45m2. Op de laatste stand ruik je hem al super goed en geeft hij de hele dag een fijne geur af. Als ik naar bed ga haal ik hem uit het stopcontact. Een aantal keren heb ik de stand iets hoger gezet bv als ik iets aan het koken was maar dat doe ik dan maar even omdat de geur anders al snel te heftig wordt (vind ik). Ik had van te voren gedacht dat ik snel zou wennen aan de geur of dat ik heb erg “ chemisch” zou vinden ruiken maar dit is niet het geval.
Mijn man, kinderen en visite vertellen ook ze het een aangename geur vinden.
Het apparaatje verspreidden vochtige nevel. "

Beoordeling door Cindy_Grace / (Geplaatst op 28-05-2019)

Aangename geur in mijn woning

"Met plezier heb ik de Air Wick luchtverfrisser nu enkele weken in mijn woonkamer hangen. Over het algemeen ben ik erg tevreden over het product. De geurverspreider hangt sinds de start van mijn verhuizing in de woning en domineert ondanks de werkzaamheden de geur in mijn woning. Daarnaast is de geur van de geurverspreider ook niet overdreven sterk, maar zorgt het voor een subtiele- en verfrissende geur in de woning.
De luchtverfrisser is erg eenvoudig aan te sluiten, waarna eigenlijk direct de geur wordt verspreid. Ik heb wel het gevoel dat de geur na verloop van tijd wat minder aanwezig lijkt, maar dit kan ook komen doordat ik er ondertussen aan gewend ben. Ik zou het product absoluut aanraden aan mensen die een aangename geur in hun woning willen hebben. Voor mij heeft dit product de verwachtingen absoluut waargemaakt en zou ik het zeker nogmaals in huis nemen.
"

Beoordeling door deTester / (Geplaatst op 28-05-2019)

Geurt mij te sterk

"Ik mocht dit product testen en wie is er niet gek op een lekker ruikend huis?! Het is makkelijk klaar te maken en ook is hij zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt hem instellen in verschillende standen. Hoewel onze kamer vrij groot is vond ik hem in de laagste stand nog te veel aanwezig. De geur vond ik zelf echt niet prettig"

Beoordeling door Astridh / (Geplaatst op 25-05-2019)

Een heerlijk product weer van air wick

"Sinds enkele weken hangt dit nieuwe air wick product bij mij in de woonkamer en hij werkt net als eerder geprobeerde producten van air wick super goed.

Door het afstelventiel kan je makkelijk de intensiteit bepalen. De geur van "zacht katoen" is echt heerlijk.

enige nadeel (persoonlijk) is dat het contact de zelfde geur geeft in tegenstelling tot een ander product van Air Wick met drie geuren. Daarnaast vraag ik me altijd af hoeveel energie dit product nog eigenlijk verbruikt...
"

Beoordeling door ES90 / (Geplaatst op 25-05-2019)

lekker fris !

"Heerlijke frisse geur in huis met deze geurverstuiver! in het begin even wennen aan de geur, maar daarna is deze niet meer prominent aanwezig. Ideaal in te stellen met de verschillende standen. Geurtjes van koken zijn zo verdwenen. "

Beoordeling door anndrea / (Geplaatst op 25-05-2019)

Onwijs fijn produxt

"Ik vind het de geweldigste geurverwijderaar die ik ooit gehad heb. Je kan hem overal in je huis plaatsen waar je een stopcontact hebt. Daarnaast kan je hem op verschillende standen zetten waardoor je zelf kan bepalen hoe sterkt de lucht is die er uit komt. Ik zet hem af en toe op stand 2 voor een tijdje en daarna gaat hij weer terug naar stand 1. Als je een vieze lucht hebt hang dit er even neer en weg is de lucht. Kortom echt een aanrader om te kopen om een heerlijke frisse lucht in je hele huis te hebben. "

Beoordeling door Steef1802 / (Geplaatst op 24-05-2019)