Affiliate programma / Seo partnerprogramma

Voordeeldrogisterij biedt voor zowel affiliates als publishers vele samenwerkingsmogelijkheden aan. Voor de promotie van van ons assortiment en de vindbaarheid van onze webshop zijn we altijd op zoek naar interessante mogelijkheden voor samenwerking. In vogelvlucht kunnen wij het volgende bieden:

  • Affiliateprogramma 
    • Het genereren van betaalde verkopen
    • Elke verkoop levert u commissie op
  • Seo partnerprogramma
    • Verbeteren van zowel uw als onze eigen vindbaarheid in de zoekmachines
    • Genereren van prospects / leads via gastbloggen en relevante content

Affiliateprogramma

Heeft u een eigen site? Wilt u deze site nog aantrekkelijker maken voor uw bezoekers en ook voor uzelf? Het Partnerprogramma van Heyting eBusiness.nl biedt u de mogelijkheid een online winkel te beginnen. Vanaf vandaag kunt u via uw site onze artikelen verkopen. Zonder risico's en op een zeer eenvoudige manier. Zo voegt u een waarde toe aan uw site en u verdient nog geld ook! Verschillende drukbezochte sites van bedrijven en particulieren maken al gebruik van het partnerprogramma. Iedereen kan meedoen!

Direct aanmelden

Wat houdt het Affiliateprogramma precies in?

Het Partnerprogramma van Heyting eBusiness is een eenvoudige manier om ieder willekeurig artikel uit ons assortiment via uw site te verkopen. Door het grote aanbod van ons kunt u altijd een verrassende keuze voorschotelen. Verkoop, verwerking, verzending en facturering van bestellingen nemen wij voor onze rekening. En uiteraard is onze klantenservice het aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen van de klant gedurende het bestelproces. Het enige wat u hoeft te doen, is u aanmelden op Daisycon.nl of Tradetracker.nl

Het levert u geld op

Wanneer een bezoeker van uw site doorklikt naar een van onze webshops en een bestelling plaatst, strijkt u een commissie op. De commissie wordt niet alleen berekend over de verkoop van het artikel dat op uw site wordt aangeklikt, maar over alle artikelen die in de desbetreffende winkelsessie worden gekocht. De commissie is tussen de 5 en 10% . De commissie wordt maandelijks afgerekend en gebeurd via Daisycon of Tradetracker. Het berekende percentage is afhankelijk van de netto omzet. Netto omzet is omzet exclusief BTW en verzendkosten en onder aftrek van eventuele kortingen, restituties en heffingen.

U bouwt een aantrekkelijke site

Met het aanbieden van onze artikelen, levert u een extra service aan de bezoekers van uw site. Uw huidige bezoekers zullen dan ook regelmatig terugkomen en nieuwe bezoekers worden vaste bezoekers. Via een speciale site kiest u de gewenste content uit.

Het kost u niets!

Er zijn geen kosten verbonden aan het partnerprogramma. De benodigde materialen stellen wij gratis en ongelimiteerd ter beschikking: buttons, banners, tekstlinks, speciale acties, uitgebreide rapportages, nieuwsbrieven met tips, adviezen en nog veel meer.

Hoe begint u?

U hoeft niet tot morgen te wachten om uw eigen online shop op te zetten. U meldt zich aan via de affiliatenetwerk: www.daisycon.nl of www.tradetracker.nl Direct daarna kunt u een van de Links, buttons of banners op uw website plaatsen.

Voordeeldrogisterij, een betrouwbaar internationaal adres

Natuurlijk wilt u het beste voor uw bezoekers. Wij bieden uw bezoekers daarom betrouwbare en volledige service. Met onze webshop bieden wij uw bezoekers: - Een breed assortiment van Drogisterijartikelen, tot zelftesten tot anti snurk middelen. - Betalen met vele betaalvormen - Levering door heel Europa - Een eigen klantenservice via mail en telefoon.

Vragen?

Heeft u nog verdere vragen, stuur dan een e-mail naar info@heytingebusiness.nl

Seo partnerprogramma

Voordeeldrogisterij en het moedernetwerk HeytingeBusiness streeft continue naar een verbetering van de online vindbaarheid en het verhogen van het aantal bezoekers via organische kanalen.  In ruil hiervoor legt het moederbedrijf HeytingeBusiness maar al te graag zijn netwerk ter beschikking om uw website te promoten en de online vindbaarheid te verbeteren.

De mogelijkheden om content af te stemmen op uw website zijn groot. In overleg kunnen wij het volgende op maat leveren.

Aanbieden van aantrekkelijke product / prijsacties 

Aanbiedingen met een sterk prijsgericht karakter. Voordeeldrogisterij is een prijsvechter en berekent dit voordeel door naar klanten. Online promotie van externe aanbieders geven ons uiteraard des te meer aanleiding om deze manier van verkoop te benadrukken.

Relevante prijspakketten ter beschikking stellen

Prijsvragen zijn bij uitstek een zeer geschikt middel om bezoekers naar uw website te krijgen. Aanbieder van dergelijke websites stellen het ongetwijfeld "op prijs", wanneer een webshop als Voordeeldrogisterij in staat is om prijzenpakketten ter beschikking te stellen die aansluiten bij de doelstelling en doelgroep van uw website.

Gastbloggen 

Als voordeeldrogisterij willen wij ons uiteraard ook profileren als een Drogisterij met een OP=OP formule. Deze best deals lenen zich qua relevantie misschien goed uit voor uw website. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Mail dan gerust naar: roel@heytingebusiness.nl