Adler Dierentrimmer - AD 2828 10 Delig

Van € 42,85

Special Price € 33,48

22% korting

OF
  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
Met de dierenknipper ADLER AD 2828 kun je op een handige en snelle manier de vacht van het huisdier verzorgen! In enkele ogenblikken en zonder onnodige stress, verkort je de vacht en stileer je de showhond.
  Als u dit product koopt dan krijgt u 33 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Adler Dierentrimmer - AD 2828 10 Delig

Iedereen die een hond heeft, weet dat het verzorgen van zijn vacht een belangrijke taak is. Het zorgt niet alleen voor het uiterlijk van de hond, maar heeft ook invloed op het welzijn. Nooit meer geïrriteerde ogen of klitten in een lange bontjas! Met de dierenknipper ADLER AD 2828 kun je op een handige en snelle manier de vacht van het huisdier verzorgen! In enkele ogenblikken en zonder onnodige stress, verkort je de vacht en stileer je de showhond.

Hoog vermogen en zacht werk

De hoogwaardige accuknipper voor dieren is een apparaat met een motor van 40 W en een motortoerental van 5.800 tpm. Hierdoor wordt de tijd van werken met het scheermes op de huid van het dier tot een minimum beperkt. Geen onnodige stress meer met uw huisdier! Stil werk onder de 60dB zorgt er ook voor dat het huisdier niet wegloopt bij het zien van het scheermes! Honden- of kattenverzorging zal eenvoudiger en veel korter zijn! Dankzij de comfortabele en ergonomische vorm raakt het apparaat niet vast in de vacht en glijdt het niet uit de handen. De mogelijkheid om op batterijen te werken, voorkomt dat het dier in het snoer verstrikt raakt.

Hoge kwaliteit gebouwd

Wat belangrijk is, is dat het apparaat de precieze 0.8-2mm ringregeling, enkele keramische messen en titanium kop heeft. Dankzij dit loopt het trimmen voorzichtig en wordt de vacht van het huisdier niet in het apparaat getrokken. En het apparaat zelf is veel langer van dienst. In de set vind je ook negen kammen, een schoonmaakborstel en een beschermend schort, evenals twee batterijen. De werktijd op één batterij kan tot 300 minuten duren. De schakelaar en de hendel voor het instellen van de snijlengte zijn gemakkelijk toegankelijk, wat de snijsnelheid niet beïnvloedt.

Handleiding meegeleverd

Stil werk, minder dan 60dB
Stalen messen
Omzet: 5800 / min
Werktijd tot: 210 Min
Kabel- en draadloos werken
Vermogen max: 40W

Inhoud: Adler Dierentrimmer- AD 2828 10 Delig

Artikelnummer 5902934831734
Merk Adler
Verzendkosten € 5,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info