Adler Analoge Weegschaal - AD 8151 1-delig

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Adler Analoge Weegschaal - AD 8151 1-delig

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
De mechanische persoonlijke weegschaal AD 8151g is een product voor traditionalisten, mensen die de eenvoud van apparaten en modern design waarderen.
  Als u dit product koopt dan krijgt u 8 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Adler Analoge Weegschaal - AD 8151 1-delig

De mechanische persoonlijke weegschaal AD 8151g is een product voor traditionalisten, mensen die de eenvoud van apparaten en modern design waarderen. De lavendelkleurige afwerking is nog steeds elegant en zal zeker werken in zowel een moderne als een traditionele badkamer. De eenvoud van gebruik en hoge kwaliteit zorgen ervoor dat je lang van dit product zult genieten.

Een eenvoudige en stijlvolle oplossing

De kwaliteit van de elementen die worden gebruikt voor de productie, het kleine formaat, de veilige kalibratieknop en de eenvoud van het reinigen van ons product zijn absoluut de grootste voordelen! Het is voldoende om een gewicht op de vloer te leggen, erop te gaan staan en je kunt het resultaat meteen lezen. Na gebruik kun je het onder de kast schuiven of in een lade plaatsen. Reinig alleen een vochtige doek en veeg droog. Heel praktisch! En een weegschaal voor thuis zou precies dat moeten zijn: praktisch en betrouwbaar!

Voordeel boven elektronica

Ondanks het feit dat bijna alle apparaten die ons vandaag omringen elektronisch zijn, zal niet iedereen ze als hun eerste keuze behandelen! Als je niet wilt vergeten dat je batterijen moet aanschaffen en dat je ze regelmatig moet vervangen, raden we onze mechanische weegschalen aan! Het display, dat het juiste gewicht met een rode lijn aangeeft, gaat niet plotseling uit en de nauwkeurigheid tot 1000 g zorgt voor een nauwkeurige en nauwkeurige meting. Ondanks de ogenschijnlijk delicate constructie en het kleine formaat, is het hefvermogen van ons gewicht 130 kg. Het gewicht geeft de maat in kilogram en pond.

Handleiding meegeleverd.

Inhoud: Adler Analoge Weegschaal - AD 8151 1-delig

Artikelnummer 5908256839052
Merk Adler
Verzendkosten € 5,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info