Acusnore Magnetische Neusclip Antisnurk

Van € 19,95

Special Price € 9,95

50% korting

  • Koop 3 voor € 8,33 per stuk. en bespaar 17%
OF
  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?

De magnetische neusclip van Acusnore is een perfecte oplossing tegen snurken.

  Als u dit product koopt dan krijgt u 9 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Acusnore Magnetische Neusclip Antisnurk

De magnetische neusclip van Acusnore is een perfecte oplossing tegen snurken. De magnetische werking van het product helpt de luchtwegen van de neus meer te openen, waardoor de doorstroom van de lucht beter verloopt.

Hoe werkt de neusclip?

De neusclip heeft een magnetische werking, volgens de Chinese medicijnentherapie van magnetische werking. Deze therapie is gebaseerd op holistische geneeswijzen, die evenwicht aan het lichaam brengen. De magneten worden gebruikt om veel verschillende problemen op te lossen, as hoge bloeddruk of hoofdpijn. De magnetische werking zorgt voor een balans in het lichaam en op die manier voor een verbeterde luchtstroom door de neus en mond.

De neusclip is gemaakt van een Rare Eart Magnet 800+ Gauss, die ontworpen is door NASA. Daarnaast is de clip gemaakt van extra comfortabele siliconen met antislip. De clip blijft eenvoudig zitten en helpt u snel van het snurken af.

Voor wie is de neusclip bedoeld?

De neusclip met magnetische werking is origineel ontworpen voor medische instellingen. De clip werd daar zeer nuttig beschouwd en is daarom op de markt gebracht voor particulier gebruik.

De clip is bedoeld voor snurkers die niet goed weten wat de oorzaak ervan is. De clip werkt in op de balans in het lichaam en wordt vaak gebruikt voor het behandelen van lichamelijke klachten. De clip kan door zijn werking ook het snurken verminderen of zelfs laten verdwijnen. Vooral voor mensen die niet weten waar het snurken vandaan komt is dit de moeite waard te proberen. De clip heeft een universele werking en kan zo verschillende oorzaken aanpakken.

Artikelnummer 5060401350116
Merk Acusnore
Verzendkosten € 5,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Ja
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info