Acusnore Antisnurk Hoofdband - Dubbele Band

Van € 39,95

Special Price € 16,52

59% korting

  • Koop 3 voor € 15,00 per stuk. en bespaar 10%
OF
  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?

De antisnurk hoofdband van Acusnore is ideaal voor de 'simpele snurker'.

  Als u dit product koopt dan krijgt u 16 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Acusnore Antisnurk Hoofdband - Dubbele Band

De antisnurk hoofdband van Acusnore is ideaal voor de 'simpele snurker'. De band positioneert de kaken op de juiste manier, waardoor de luchtwegen in de keel weer open gaan staan en er meer lucht langs kan.

Hoe werkt de band?

De band is gemaakt van medicijnvrije, hypoallergene en natuurlijke stof en is elastisch. De hoofdband houdt de onderkaak in positie, waardoor die de luchtwegen niet kan verkleinen, terwijl u gewoon door uw neus ademt. De band is elastisch en gaat om uw kaken en de achterkant van uw hoofd, zodat uw kaken niet uit elkaar kunnen zakken. De elasticiteit van de band en de aanpasbare elastische band zorgen ervoor dat één maat passend is voor iedereen.

Voor wie is de hoofdband geschikt?

De hoofdband is geschikt voor de 'simpele snurker'. Hierbij wordt het snurken veroorzaakt door vermoeidheid, stress, overgewicht, alcoholgebruik, neus- of keelproblemen of uw houding tijdens het slapen. De hoofdband is ook geschikt wanneer de oorzaak van het snurken onbekend is, maar het voortkomt uit een openstaande mond tijdens de slaap.

De band is een comfortabele, snelle en veilige manier om van het snurken af te komen en geeft u weer een heerlijke nachtrust.

Artikelnummer 5060401350222
Merk Acusnore
Verzendkosten € 5,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Ja
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info