Login of maak een account om punten te verdienen.
 • Gratis bezorging bij €50 of meer

 • ssl beveiliging

 • Al meer dan 100.000 klanten

  Abtronic X2 - Buikspier Stimulator

  Meer afbeeldingen

  Abtronic X2 - Buikspier Stimulator

  Beschikbaarheid: In voorraad

  You could receive 5 Punten for writing a review and/or rating this product.

  Het innovatieve fitness-systeem dat de manier waarop u traint radicaal zal veranderen.

  Je ontvangt 44 Punten voor het aanschaffen van dit product

  € 85,95

  Special Price € 44,95

  OF
  Beschrijving

  Details

  Abtronic X2 - Buikspier Stimulator

  Het innovatieve fitness-systeem dat de manier waarop u traint radicaal zal veranderen. Het geheim is elektronische spierstimulatie: ESS. Een wetenschappelijk bewezen techniek die actieve spiercontracties creeert. Die doet al het werk voor u, zodat u het zelf niet hoeft te doen. ESS was oorspronkelijk bedoeld voor fysiotherapeuten om patienten met spieraandoeningen te helpen revalideren. Nu wordt het toegepast in de fitnesswereld om u de buikspieren te geven waar u altijd al van droomde. Van de oorspronkelijke versie werden er bijna 5 miljoen verkocht in 87 landen.

  Nu hebben de ontwerpers van de Abtronic de technologie nog een niveau hoger getild met de tweede generatie: de Abtronic X2. Hij heet X2, omdat hij uw training eXtreem maakt. Met 2 keer zoveel kracht voor het dubbele resultaat. Met de unieke Dual Channel-technologie met geleidende kussentjes voor en achter richt de Abtronic X2 zich op twee afzonderlijke spiergroepen tegelijk, zodat u uw core versterkt en alles uit uw training haalt.

  Doe gewoon de Abtronic rond uw middel en hij zendt zachte elektronische impulsen naar uw spieren, die zich dan samentrekken. In maar 1 minuut hebt u tenminste 400 spiercontracties. Stelt u zich eens voor dat u 400 sit-ups moet doen! U voelt dat de Abtronic X2 uw buikspieren direct verstevigt en u ziet al een enorm verschil na een paar trainingen en het kost u maar 10 minuten per dag. Universitair onderzoek toont aan dat de elektronische spierstimulatietechnologie die in de Abtronic X2 wordt toegepast bijna zeven keer effectiever is dan trainen. Thermografische beelden bewijzen dat de Abtronic de spieren doeltreffender stimuleert dan traditionele training. U krijgt de gloednieuwe Abtronic X2 met Dual Channel- technologie, een geavanceerde microprocessor EN vier verplaatsbare, geleidende kussentjes om uw probleemgebieden aan te pakken.

  U krijgt ook alle nodige instructies en de snelstartgids. We doen er zelfs batterijen bij, plus onze speciale geleidende gel om de spierstimulatie maximaal te benutten,u krijgt er een handige tas bij, zodat u uw Abtronic X2 overal kunt opbergen en meenemen.

  Inhoud: Abtronic X2 - Buikspier Stimulator

  Extra informatie

  Extra informatie

  Merk Bekend van TV
  Voorraad Op voorraad
  Levertijd 1-2 werkdagen
  Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
  Brievenbuspost Nee
  Gebruiksaanwijziging Nee
  Retour informatie Klik hier voor meer informatie
  Mag het Retour? Ja indien ongeopend
  Beoordelen
  Vertel ons wat je van dit product vindt