Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

4711 Original Eau de Cologne - Met Doosje 100 ml

19% sale
4711 4711 Original Eau de Cologne - Met Doosje 100 ml
Productomschrijving
4711 Original Eau de Cologne - Met Doosje 100 ml 4711 Original Eau de Cologne is een Citrus Aromatische geur voor vrouwen en mannen. 4711 Original Eau de Cologne werd gelanceerd in 1792. De neus achter deze geur is Wilhelm Muelhens. De topnoten zijn oranje olie, perzik, basilicum, bergamot en citroen. De 4711 Original Eau de Cologne is een iconisch parfum met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1792. Dit verfrissende en tijdloze parfum, g...

4711 Original Eau de Cologne - Met Doosje 100 ml

4711 Original Eau de Cologne is een Citrus Aromatische geur voor vrouwen en mannen. 4711 Original Eau de Cologne werd gelanceerd in 1792. De neus achter deze geur is Wilhelm Muelhens. De topnoten zijn oranje olie, perzik, basilicum, bergamot en citroen.

De 4711 Original Eau de Cologne is een iconisch parfum met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1792. Dit verfrissende en tijdloze parfum, geleverd in een elegant doosje, biedt een citrusaromatische geur die zowel door vrouwen als mannen kan worden gedragen. In dit artikel zullen we de kenmerken en de geschiedenis van de 4711 Original Eau de Cologne nader onderzoeken.

Een Historisch Parfum

De 4711 Original Eau de Cologne heeft een lange en trotse geschiedenis. Het werd oorspronkelijk gecreëerd in het jaar 1792 door Wilhelm Muelhens. Dit maakt het een van de oudste nog steeds geproduceerde parfums ter wereld. Het parfum werd voor het eerst geproduceerd in Keulen, Duitsland, en heeft sindsdien een wereldwijde reputatie opgebouwd.

Verfrissende Citrus Aromatische Geur

Het kenmerkende kenmerk van de 4711 Original Eau de Cologne is de verfrissende citrusaromatische geur. Het parfum opent met levendige topnoten van sinaasappelolie, perzik, basilicum, bergamot en citroen. Deze combinatie van citrusvruchten en kruiden creëert een opbeurende en verkwikkende geur die perfect is voor dagelijks gebruik.

Universeel Geschikt

Een van de opvallende kenmerken van de 4711 Original Eau de Cologne is dat het zowel door vrouwen als mannen kan worden gedragen. De frisse en lichte geur maakt het geschikt voor alle leeftijden en gelegenheden. Het kan gedragen worden als een verfrissende splash na het scheren of als een subtiele dagelijkse geur.

Met Doosje

Dit parfum wordt geleverd in een doosje, wat niet alleen een extra vleugje elegantie toevoegt, maar het ook perfect maakt om als cadeau te geven. Het doosje beschermt de fles en zorgt ervoor dat het parfum zijn kwaliteit behoudt. Het is ook handig voor opslag, zodat je parfum op een veilige en georganiseerde manier kunt bewaren.

Tijdloze Klassieker

De 4711 Original Eau de Cologne is een tijdloze klassieker die de tand des tijds heeft doorstaan. Het parfum heeft door de eeuwen heen generaties van parfumliefhebbers betoverd en blijft een geliefde keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een frisse en verkwikkende geur. De subtiele complexiteit van de citrus- en kruidennoten maakt het een veelzijdige en tijdloze geur.

Conclusie

De 4711 Original Eau de Cologne is een parfum met een rijke geschiedenis en een verfrissende citrusaromatische geur. Het feit dat het zowel door vrouwen als mannen kan worden gedragen, maakt het een veelzijdige keuze voor dagelijks gebruik. Het wordt geleverd in een elegant doosje, waardoor het ook een uitstekend cadeau is. Als je op zoek bent naar een tijdloze klassieker in de wereld van parfums, dan is de 4711 Original Eau de Cologne zeker het overwegen waard. Het belichaamt de frisheid en vitaliteit van een eeuwenoude traditie die nog steeds springlevend is.

Kenmerken:

  • Geïnspireerd door een eeuwenoude formule die teruggaat tot 1792.
  • Verfrissende citrusaromatische geur.
  • Topnoten van sinaasappelolie, perzik, basilicum, bergamot en citroen.
  • Geschikt voor zowel vrouwen als mannen.
  • Wordt geleverd in een elegant doosje.
  • Een tijdloze klassieker in de wereld van parfums.

 


Inhoud: 4711 Original Eau de Cologne - Met Doosje 100 ml

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: DEKONINCK RONNI op 29 Mei 2022
    top product
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking